Rick Sanch
Centipat
Genel olarak şunları öneriyorlar:
Philips 27M2N5500 sonunda /01 olan bir modeli daha var. O nano ipsmiş o da olur.
AOC Q27G4X.
MSI G274QPF E2.
Lenovo R27QE.
Ben ASUS XG27acs ve Lenovo R27QE kullandım. Birebir karşılaştırmadım ama Lenovo olan daha temiz görünüyordu. ASUS kullandığı panel kaplaması yüzünden ekran parazitli gibi görünüyordu. Ayrıca fiyatını hak etmediğini düşündüğüm için iade ettim. Lenovo da biraz ışık sızması vardı. Monitörün kasası kalitesiz gibiydi. Çift monitör kullandığım için kontrol programı çalışmıyordu. Tuşlarla ayar yapmakla uğraşmak can sıkıcıydı bu yüzden onu da iade ettim. Ama tam bir F/P. Şimdilik Philips olanı almak istiyorum Amazon'da 7500 liraya kadar düşüyor. İndirim bekliyorum. MSI, AOC ve Philips'in özellikleri birbirine çok yakın. Hangisi kafanıza yatıyorsa uygun fiyatlıyla alabilirsiniz.
Bu arada forumlarda genel olarak bunları öneriyorlar. Ancak okuduğum ve izlediğim incelemelere göre bence de alınabilecek en F/P monitörler bunlar.
Şurada arkadaş iyi açıklamış bence:
Rehber - 7000-12000TL, 2K 144-180Hz monitör tercih rehberi (+240Hz mini rehber eklendi!)
Başka bir konuda @B1L0 modumuz öneri istemişti. Baktım bu segment için komple rehber olmuş ve herkes özelden/konudan bu segment için öneri istiyor bende. Bari ayrı konuda rehber olarak paylaşayım dedim. Kopyala yapiştır yapıyorum. İyi okumalar. ----- Modumuza özel içeriğimize geçelim: Edit: bu...forum.donanimarsivi.com
Ben Xbox'ı bağlayacağım için hoparlörlü bir monitör istediğim için çok kısıtlanıyor seçenekler. Ayrıca ilk defa ASUS hakkında negatif şeyler gördüm attığın rehberde o da beni endişelendirdi alma konusunda.
Son düzenleyen: Moderatör: