Hemen deniyorum hocam.
Önce bu hatayı verdi daha sonra bir önceki mesajdaki görüntüdeki resimdeki gibi son report this panic ekranında kilitlendi.
Ethernet enable edip o şekilde çalıştırdım.
Görüntü çıkışı GTX 960'ta mı? DP kablonuz varsa DP kablonuzu anakarta takın ve daha öncesinde bahsettiğim gibi CPU Graphics'i seçin. Bir de bir başka USB portunda da deneme yapın.
Görüntü çıkışı anakart DisplayPort'ta takılı sistemi BIOS'ta CPU Graphics seçerek çalıştırıp hafızaya aldıktan sonra boot ekranından işlemi gerçekleştiriyorum. Farklı USB ile hemen deniyorum.
Maalesef hocam. Önce ön portları deniyordum arkadaki USB portları ile denedim. CPU Graphics seçeneğini değiştirmemizin faydası olur mu? PEG var aynı menünün altında.
Not: İlk olarak BIOS'un varsayılan ayarlara dönmesi için "Optimize Defaults" yapılması gerekir.
CFG Lock = Disabled (bu ayar kesinlikle devre dışı kalmalıdır, eğer BIOS'ta bu ayara sahip değilseniz Kernel - Quirks kısmına gidip AppleXcpmCfgLock ayarını "Enabled" konumunda olduğunu doğrulayın)
VT-X = Enabled
Above 4G Decoding = Enabled
Hyper-Threading = Enabled
Execute Disable Bit = Enabled
EHCI/XHCI Hand-off = Enabled
DVMT Pre-Allocated (iGPU belleği) = 64 MB
SATA Mode = AHCI
UEFI = Enabled
Bütün bios ayarlarını sıfırladım tekrar denedim yine aynı ekranda kaldı hocam.
Sistemde 1 TB Western Digital SATA HDD var 1TB NVMe M.2 Intel SSD peknnw010t8 1 tane 256 skyhnix M.2 NVMe SSD hard disk var.
AHCI ve legacy USB Support ikisi de Disable değil.
Legacy USB Support'u disabled yapıp devam edin. Hata alırsanız Intel SSD'den kaynaklı olduğunu düşünmeye başlayacağım. Bazı SSD'ler macOS ile uyumsuz çünkü.