ASUS TUF H3 alınır mı?

Sparkyy

Hectopat
Daha fazla  
1.700₺ gibi bir bütçem var ve bu bütçede en F/P, mikrofonu kaliteli bir oyuncu kulaklığı arıyorum. Mert Bayantemur'un bu kulaklık hakkındaki incelemesini izledim ve alınabilir bir ürün olarak yorumladım. Sizce alınır mı? Yahut aşka kulaklıklar mı önerir misiniz?

Mikrofon dışında en iyi tercih Cloud Core olurdu fakat 7.1'i sağlayan HyperX'in ses kartı mikrofon kalitesini epey düşürüyor. Onun yerine Cloud stinger 2 alabilirsin ses kartı olmayacağı için mikrofonu gayet iyi.

Mikrofon dışında en iyi tercih Cloud Core olurdu fakat 7.1'i sağlayan HyperX'in ses kartı mikrofon kalitesini epey düşürüyor. Onun yerine Cloud stinger 2 alabilirsin ses kartı olmayacağı için mikrofonu gayet iyi.
Mikrofonu 2. plana da alabilirim. Mikrofon harici öneriniz Cloud Core mu?

Kulaklık konusunda bilmen gereken öncelikle kulaklıklar kulak içinde bakteri üremesini tetikler uzun süre kullanımda ve kendi sesinizi kendiniz duyar hale gelirsiniz bu nedenle sıradan hafif bir kulaklık alın kulağa ve başınızın damarlarına ağırlık binmemeli kan akışını engeller başınız ağrır ben logi techten 500 TL'ye kuş gibi hafif basit görünümlü kulaklık aldım ne baskı yapıyor ne de kulaklarımı zorluyor ses kalitesi ses sürücüsünün özelliğinden ayarlanır zaten bende var bir arkadaştan aldım hediye olarak meşhur bir marka pahalı kulaklık ama ağır kullanmıyorum 2 senedir yatıyor. Onun ayarı falan beni bezdirdi zaten.

Was gibst den zu lachen? Wenn du lachen willst lach Uber deine leacherliche verhalten. Alman.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı