Genelde ücret iadesi yapılır.Bunu bilmiyordum teşekkür ederim dostum bilgi için. O zaman mesela Almanya'dan aldıgımız üründe sıkıntı çıkarsa Almanya'ya gönderip servis alabiliyoruz değil mi?
Genelde ücret iadesi yapılır.Bunu bilmiyordum teşekkür ederim dostum bilgi için. O zaman mesela Almanya'dan aldıgımız üründe sıkıntı çıkarsa Almanya'ya gönderip servis alabiliyoruz değil mi?
O da olur, ürün elimizde kalmadıktan sonra bir önemi yokGenelde ücret iadesi yapılır.
Öyle tabi ki. Ama bu amazon japonya için geçerli değil bilgin olsun dostum. Amazon japonya ürünlerin garantisi 1 ay olarak amazon tarafından veriliyor.O da olur, ürün elimizde kalmadıktan sonra bir önemi yok![]()
Evet onu biliyorum, ordan alışveriş yapacaktım ama bu sebeple yapmamıştımÖyle tabi ki. Ama bu amazon japonya için geçerli değil bilgin olsun dostum. Amazon japonya ürünlerin garantisi 1 ay olarak amazon tarafından veriliyor.
Bunu bilmiyordum teşekkür ederim dostum bilgi için. O zaman mesela Almanya'dan aldıgımız üründe sıkıntı çıkarsa Almanya'ya gönderip servis alabiliyoruz değil mi?
Evet onu biliyorum, ordan alışveriş yapacaktım ama bu sebeple yapmamıştımBen her yurtdışı ürünü aynı sanıyordum Avrupa'nın özel durumu olduğunu şimdi öğrendim.
Şimdi bir daha özetlemek gerekirse herhangi bir Avrupa ülkesinin Amazon sayfası üzerinden aldığım ürüne 2 yıl garanti sağlanıyor ve ya servis desteği yada para iadesi gerçekleşiyor değil mi? Ona göre gidip biraz piyasa araştırması yapayım![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.