ASUS TUF RTX 3060 OC Edition 9219 TL

Öyle tabi ki. Ama bu amazon japonya için geçerli değil bilgin olsun dostum. Amazon japonya ürünlerin garantisi 1 ay olarak amazon tarafından veriliyor.
Evet onu biliyorum, ordan alışveriş yapacaktım ama bu sebeple yapmamıştım 😕 Ben her yurtdışı ürünü aynı sanıyordum Avrupa'nın özel durumu olduğunu şimdi öğrendim.

Şimdi bir daha özetlemek gerekirse herhangi bir Avrupa ülkesinin Amazon sayfası üzerinden aldığım ürüne 2 yıl garanti sağlanıyor ve ya servis desteği yada para iadesi gerçekleşiyor değil mi? Ona göre gidip biraz piyasa araştırması yapayım 😀

Bunu bilmiyordum teşekkür ederim dostum bilgi için. O zaman mesela Almanya'dan aldıgımız üründe sıkıntı çıkarsa Almanya'ya gönderip servis alabiliyoruz değil mi?

Amazon'la iletişime geçince sizi teknik servis birimine aktarıyorlar onlarla görüşüyorsunuz, uzaktan yardımcı olabilecekleri bir şeyse chat üzerinden destek sağlamaya çalışıyorlar ama değilse kartı bize yollayın iade alalım deniyor. Yani kart arızalıysa Amazon'un tamir edip size geri yollama durumu yok, direkt para iadesi. Arızalı kartların ücreti iade ediliyor vergisi ve kargosu dahil şekilde. Bu işlem için süre de Amazon Avrupa sitelerinde 2 yıl.
Evet onu biliyorum, ordan alışveriş yapacaktım ama bu sebeple yapmamıştım 😕 Ben her yurtdışı ürünü aynı sanıyordum Avrupa'nın özel durumu olduğunu şimdi öğrendim.

Şimdi bir daha özetlemek gerekirse herhangi bir Avrupa ülkesinin Amazon sayfası üzerinden aldığım ürüne 2 yıl garanti sağlanıyor ve ya servis desteği yada para iadesi gerçekleşiyor değil mi? Ona göre gidip biraz piyasa araştırması yapayım 😀

Satıcının ve göndericinin Amazon olduğuna dikkat etmeniz gerek sadece.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı