ASUS TUF RTX 3070 Ti ekran kartına 650W PSU yeter mi?

Oooo RTX 5000 serisi bir de. Onlar kronik kartlar. Kablo yanması, FPS düşmesi ve materyal eksikliğinden dolayı FPS kayıpları oluyor. Elinizde saatli bomba var dikkat edin.😂

FIFA oynatmıyor zaten hemen çöküyor iade süreci başlattım. Uzun uğraşlar sonucu düzeldi BIOS ayarları ve eski NVIDIA sürümüyle alışıyor.

Son düzenleme:
Oooo RTX 5000 serisi bir de. Onlar kronik kartlar. Kablo yanması, FPS düşmesi ve materyal eksikliğinden dolayı FPS kayıpları oluyor. Elinizde saatli bomba var dikkat edin.😂
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sistem.
Ryzen 5 5600X.
A320 anakart.
Frisby 650W PSU (PSU çok dandik farkındayım idarelik).

Bir süre kullanıp bu PSU'yu değiştirin çünkü PSU kötü. 3070 Ti gibi sistemi böyle PSU'ya idare etmek de doğru olmayacaktır.

Bazı insanlar psu yu önemsiz bir sistem bileşeni mesela basit bit adaptör gibi görür.

Bu kafayı değiştirmeniz lazım PSU en önemli elemandır. Vücunuzda kan pompalayan kalbiniz neyse bilgisayar içinde psu odur sisteme elektrik pompalar öyle düşünün.

Sistem.
Ryzen 5 5600X.
A320 anakart.

O sistem prizden 400W’dan fazla elektrik çekemez, ben 3070Ti’ı 650W ile kullaniyorum ciktigindan beri. Kasada 10 tane de aydınlatma, 10 tane de ışıklı fan var. Prizden 350 falan çekiyor GPU’yu maksimum kullanan oyunlarda.

Ekran kartı elimde ha bu arada şu an da sistem de 570 8 GB takılı bu bence 3070 Ti'dan daha çok güç çekiyordur yanlış mıyım?
Yanlışsın, RX 570 150w çekerken 3070 Ti 290w civarı çekiyor. İki katı neredeyse. Kartı çalışıyor mu diye denemek için takabilirsiniz ama psu değiştirmeden yüke bindirip çok zorlamayın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı