Asus TUF RX5700 XT Kötü mü?

arthur.morgan4

Decapat
Öncelikle selam arkadaşlar, ekran kartı alacağım, bunun için de Asus TUF RX5700 XT modelini seçtim.
Fakat internette ve Youtube'da kartın çok kötü olduğunu çok ısındığını söyleyenleri gördüm. Eğer kullandıysanız ya da kullanıyorsanız bu durumun cidden böyle olup olmadığını söyleyebilir misiniz?

Öncelikle selam arkadaşlar, ekran kartı alacağım, bunun için de Asus TUF RX5700 XT modelini seçtim.
Fakat internette ve Youtube'da kartın çok kötü olduğunu çok ısındığını söyleyenleri gördüm. Eğer kullandıysanız ya da kullanıyorsanız bu durumun cidden böyle olup olmadığını söyleyebilir misiniz?
TUF serisi sorunlu bir seri olarak biliniyor. ROG STRİX serisi almanızı tavsiye ederim.

Al kullan o kadar da kötü bir kart değil fakat aldıktan sonra forumda konu açıp neden 85 90 derecelere çıkıyor bellekleri neden 110 derece diye konu açma :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı