ASUS TUF VG249Q 23.8" 1 ms 144 Hz 2 adet ölü piksel

ilkerxcs

Hectopat
Daha fazla  
Ben ASUS TUF VG249Q 23.8" 1 ms 144 Hz monitör sipariş vermiştim şimdi geldi testlerini yaptım herhangi bir sorun gözükmüyordu ta ki ölü piksel testini yapana kadar ekranın sağ kısmında 2 adet ölü piksel var birbirinden biraz uzak kırmızı yeşil mavidde sorun yok siyah renkte açık ve net film dizi izlerken gözüme rahatça takılıyor ne yapmalıyım nasıl bir yol izlemeliyim? Daha sonra bana sorun çıkarır mı tavsiye ve önerileriniz var mı?

Son düzenleme:
Değişim isteyin. Zamanla çoğalabiliyor.

Sıkışmış piksel muhtemelen bu. Sadece siyahta olmaması lazım ölü pikselin.

Hocam şimdi canlı destekle konustum iade talebinin üzerinden değişim talebi oluşturdu yarın kargo gelip adresimden alacak böyle şeylerle uğraşmak gerçekten yorucu.

Hocam şimdi canlı destekle konustum iade talebinin üzerinden değişim talebi oluşturdu yarın kargo gelip adresimden alacak böyle şeylerle uğraşmak gerçekten yorucu.
Elektronik ürünlerde hele ki monitör konusunda böyle riskler her zaman vardır, oturduğunuz yerden sipariş geliyor oturduğunuz yerden iade alınıyor , yorucu olan nedir hocam ? Geçmiş olsun, bana kalırsa farklı model bir monitör alın iadeden sonra.

Elektronik ürünlerde hele ki monitör konusunda böyle riskler her zaman vardır, oturduğunuz yerden sipariş geliyor oturduğunuz yerden iade alınıyor, yorucu olan nedir hocam? Geçmiş olsun, bana kalırsa farklı model bir monitör alın iadeden sonra.

Kafa olarak yoruyor bu tarz şeylere pek alışık değilim genelde aldığım ürünlerde sorun çıkmaz ama nadiren oluyor böyle başka bir monitör alın demişsiniz sebebini öğrenebilir miyim ayrıca öneriniz varsa lütfen söyleyin.

Kafa olarak yoruyor bu tarz şeylere pek alışık değilim genelde aldığım ürünlerde sorun çıkmaz ama nadiren oluyor böyle başka bir monitör alın demişsiniz sebebini öğrenebilir miyim ayrıca öneriniz varsa lütfen söyleyin.

Kesinlikle bu monitörü öneririm.

Asusun aldığınız modelinde ışık sızması , ölü piksel gibi sorunlarla çok karşılaşılaibiliyor.

Kesinlikle bu monitörü öneririm.

ASUS'un aldığınız modelinde ışık sızması, ölü piksel gibi sorunlarla çok karşılaşılaibiliyor.

Evet ama tamamen şans monitörü alıp sorun yaşayan kullanıcılar olduğu gibi hiç sorun yaşamayan kullanıcılar da var attığınız monitöre baktım gerçekten güzel fakat ben ASUS'u pivot özelliği olduğu için özellikle seçmiştim keşke atmış olduğunuz monitörde pivot özelliği olsaydı ya da daha başka öneriniz varsa alabilirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı