ASUS TUF VG249Q 23.8 alınır mı?

mr.Omer

Hectopat
Katılım
25 Ekim 2015
Mesajlar
11
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar. IPS 144Hz 1ms Gaming monitor arayışı içerisindeyim. ASUS TUF VG249Q bu monitor kampanyada 1599 TL olarak gördüm ve de bu monitor gerçek 1ms midir bu konu veya diğerleri gerçek 1ms mi yanıltıcı bir detay var mı? Diğer alternatifleri olan AOC 24GU ve ViewSonic 2405G'nin 100-300 TL daha altında şu an, kullanan var mı? Reddit'de piksel sorunu vs gördüm birkaç kişide, Hepsiburada'da bir satıcı satıyor, AOC ise Hepsiburada'nın kendisi. Sizce ne yapmalıyım? Kampanya bitmeden almak istiyorum, bilgi verirseniz mutlu olurum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kullanmıyorum lakin YouTube'dan kutu açılım ve inceleme videolarına bakabilirsiniz.
Baktım yabancı videolarda kutudan Display Port kablosu çıkıyor. Fakat İtopya'da bir yoruma göre Display Port kablosu çıkmıyormuş onun yerine HDMI kablosu çıkıyormuş. O yüzden kafam karıştı.
 
ASUS'un 1ms tepki süresinde bir sorun yok dimiAcaba diğer modellerde IPS ama panel farkı veya üretici kaynaklı kalite farkı var mıdır?
 
ASUS'un 1ms tepki süresinde bir sorun yok dimiacaba diğer modellerde IPS ama panel farkı veya üretici kaynaklı kalite farkı var mıdır?

ASUS oldukça kaliteli bir üretici ürünlerinde böyle sorunlar olacağını düşünmüyorum.
 
Hocam bu biraz aslında satış stratejisine kaçıyor, gerçekten 1 ms değil biraz daha üstünde oluyorlar ama tabii ki yüksek MS yazanlardansa ne kadar düşük yazması önemli. Arada bir fark olacaktır tabii ki ama benim düşüncem 1-5 arası ms’in farkedilemeyeceği.
 
Tabii ki fakat tüm modellerde bu 1-5MS aynı olması yeterli fakat sadece bir modelde 1 yerine farklı ise diğerine yönelebilirim? ASUS alsam pişmam olmam herhalde diğerleri ile özellikleri birebir aynı değil mi?
 
Son düzenleme:
Rahatlıkla ASUS’u alabilirsiniz. Trendyol üzerinden almanızı öneririm. Bir sıkıntı olduğunda size teslim edilen günden sonra 14 gün içinde kolay bir iade işlemi var. Geldiğin de ölü piksel, sıkışmış piksel testi yapıp ne yapacağınıza karar verirsiniz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı