ASUS TUF VG249Q vs AOC 24G2U

Asus alın Asus olan güzel ben aynı özelliklere ve panele sahip 4 monitörü de inceledim VG249Q + 24G2U + G241 + XG2405 mağazada hepsine baktım ve görüntü kalitesinden tutun her detayına kadar inceledim. Keşke o kadar uğraşmasaydım direk Asus olan modeli alsaydım. Aralarında en iyisi o, ama genel olarak görüntü kalitesi birbirine eşit fakat G241 ve 24G2U modellerini eğer fiyat farkı yoksa direk elemenizi tavsiye ederim.
Hocam asus'a karar verdim de şimdi şöyle bir şey var ondan dolayı canım sıkıldı.
Benim laptop lenovo legion y520 i5 sistem , ekran kartı da gtx 1050. Sanırım benim HDMI 1.4 'müş versiyonu laptopun.Ondan dolayı bu monitörü alsam da 144 hz oynayamayacağım.HDMI ile de 120 hz geliyormuş sadece.Bende de displayport girişi yok ? Sizce nasıl bir yol izleyebilirim

Asus alın Asus olan güzel ben aynı özelliklere ve panele sahip 4 monitörü de inceledim VG249Q + 24G2U + G241 + XG2405 mağazada hepsine baktım ve görüntü kalitesinden tutun her detayına kadar inceledim. Keşke o kadar uğraşmasaydım direk Asus olan modeli alsaydım. Aralarında en iyisi o, ama genel olarak görüntü kalitesi birbirine eşit fakat G241 ve 24G2U modellerini eğer fiyat farkı yoksa direk elemenizi tavsiye ederim.
24G2U fanı çok var hocam, ASUS'a yakınım bende. Kullandığım model VG24VQ malzeme kalitesi ve ergonomi çok çok iyi.

Hocam asus'a karar verdim de şimdi şöyle bir şey var ondan dolayı canım sıkıldı.
Benim laptop lenovo legion y520 i5 sistem , ekran kartı da gtx 1050. Sanırım benim HDMI 1.4 'müş versiyonu laptopun.Ondan dolayı bu monitörü alsam da 144 hz oynayamayacağım.HDMI ile de 120 hz geliyormuş sadece.Bende de displayport girişi yok ? Sizce nasıl bir yol izleyebilirim
Kutusundan HDMI 1.2 çıkıyor ben kendim gidip VESA Sertifikalı DP kablosu aldım o şekilde hallettim mevzuyu. Fakat sizin senaryonuzda ne yapılır bilmiyorum, herhalde kaliteli bir dönüştürücü lazım fakat fiyatları pahalı. Bana sorarsanız 120hz olarak kullanın 144hz ile arasındaki fark kayda değer değil zaten ekran kartınız eski olduğu için 144hz değerine online oyunlar dışında çıkmanız zor.

Bende ASUS'a karar verdim.
Peki incehesap'ta cuma günleri mi indirim oluyor şuan %15 var ama pahalı hepsiburada'da daha ucuz ?
İncehesap'ta cuma günü 1600 yada 1700 tl olmuştu. Ben de orada görmüştüm bu monitörü.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı