ASUS TUF VG249Q vs Gigabyte G24F

G24F-2 modeli kullanıyorum ben coil whine ya da başka bir sorun yok ürün gerçekten kaliteli ama G24F modeli için bir şey diyemeceğim. Umarım alan kimse de sorun çıkmaz güle güle kullanır.

neye karar vedin? benim gigabyte g24f monitörüm bugün elime ulaştı monitörü kurdum. coil whine sorunu yok kutusundan çıkan display port kablo ile (170hz) oc hızında kullanıyorum sorunsuz. ölü piksel ve ghosting sorunu da yok gece ışık sızması testine de bakarım ama benim için çok önemsiz olması veya olmaması. ürünü genel olarak gerçekten beğendim.
Cuma gecesi Amazon'dan Asus VG249Q aldım ama daha elime ulaşmadı. Beni Asus'a yönelten şey monitörün pivot oluşu ve kuşkusuz Asus kalitesiydi. Yorumlarına baktığım zaman kötü bir yorumla karşılaşmadım. Diğer yandan G24F ise tamamen rus ruleti gibiydi kumar oynamak istemiyordum onu bu yüzden tercih etmedim.Ayrıca tipinden dolayı pivot olarak düşündüğüm G24F bu özelliğe sahip değilmiş. Bu özellik de beni Asus'a yönlendiren diğer bir faktördü.

G24F alınmaz. Kronik sorunu var. Şu düşünülebilir o bütçeye: ASUS TUF VG249Q1A

Abicim her duyduğunu okuduğunu yazmana gerek yok elektronik şans işi bana iyi gelen ürün sana kusurlu gelebilir ama sana şöyle bir örnek vereceğim kronik sorun bir sorun değil aslında nasıl mı büyük bir firima söyleceğim sana BMW ve Range Rover bunlarında kronik sorunları var ama çoğu arabası temiz ve sorunsuz çalışıyor ama bazılarında sorun çıkabiliyor tamamen şans işi kötü olsaydı eğer kimse almazdı ve dünya ismi olmazdı onun için kendi doğrularını doğruymuş gibi yazmayın insanları yanıltmayın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı