ASUS TUF VG24VQE Kavisli 23.6" alınır mı?

• Konuyu başlatan Ruter
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 19
  • Görüntüleme 2.778
İtopya ve yalan indirimleri merak etmeyin 2 haftadır o şekilde monitör :D

Evet Curved olan modellerde ışık sızması daha yaygın.
AOC ile Asus TUF arasından hangisini seçmeliyim? Asus hem 165 hz hem de curved. Işık sızması sanki bir sorun gibi gelmedi bana aşırı rahatsız etmeyecekse.

Hocam monitör gayet güzel ışık sızması pek rahatsız edicek birşey değil şuanki monitörüm de olan bir durum hiç rahatsız etmedi şuana kadar beni.

AOC ile Asus TUF arasından hangisini seçmeliyim? Asus hem 165 hz hem de curved. Işık sızması sanki bir sorun gibi gelmedi bana aşırı rahatsız etmeyecekse.
Hocam ben de bu model var:
Azıcık ışık sızması var ama film izlerken hiç rahatsız etmiyor mesela hatta hiç siyah ekran açmadan göremiyorum.
Genellikle CS:GO oynarım onda hiç görmüyorum zaten haliyle.
Bence Asus olan modeli alabilirsiniz (Curved ve 165Hz) istiyorsanız.
Ama işinizi sağlama alarak tabii ki AOC alın.

Tek seferlik alıcaksınız zaten hocam almışken ıps tercih edin bence rekabetçi oyunları fazla oynamıyorsanız.
Hocam sadece rekabetçi oyunlar oynuyorum :D Ama öyle e sporcu tarzında önemsemem çünkü şu anki monitörüm 720p 5ms

ASUS ve AOC iki monitörü de ilerde almak için kaydetmiştim. Yabancı forumlar ve yerli youtube kanallarından araştırarak bakmıştım. Işık sızması şuanki monitörümde de var ama sadece oyunun simsiyah yüklenme ekranlarında görebiliyorum. AOC da ASUS da ikisi de güzel monitör.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı