- Makaleler
- 4
En son baktığımda 6 saati vardıİtopya ve yalan indirimleri merak etmeyin 2 haftadır o şekilde monitör![]()
En son baktığımda 6 saati vardıİtopya ve yalan indirimleri merak etmeyin 2 haftadır o şekilde monitör![]()
Klasik İtopya hocamEn son baktığımda 6 saati vardı![]()
![]()
AOC ile Asus TUF arasından hangisini seçmeliyim? Asus hem 165 hz hem de curved. Işık sızması sanki bir sorun gibi gelmedi bana aşırı rahatsız etmeyecekse.İtopya ve yalan indirimleri merak etmeyin 2 haftadır o şekilde monitör
Evet Curved olan modellerde ışık sızması daha yaygın.
Hocam ben de bu model var:AOC ile Asus TUF arasından hangisini seçmeliyim? Asus hem 165 hz hem de curved. Işık sızması sanki bir sorun gibi gelmedi bana aşırı rahatsız etmeyecekse.
Hocam sadece rekabetçi oyunlar oynuyorumTek seferlik alıcaksınız zaten hocam almışken ıps tercih edin bence rekabetçi oyunları fazla oynamıyorsanız.
AOC 23.8" 24G2U 144Hz 1ms 2xHDMI DP IPS FHD Freesync Gaming Monitör | ITOPYA
AOC 23.8" 24G2U 144Hz 1ms 2xHDMI DP IPS FHD Freesync Gaming Monitör En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile 24G2U ITOPYA'da.www.itopya.com
Anladım hocam ozaman alın bu modeli kafanıza bu yattıysa güzel bir modele benziyor zaten 14 gün iade etme hakkınız mevcut beğenmez iseniz iade edersiniz zaten.Hocam sadece rekabetçi oyunlar oynuyorumAma öyle e sporcu tarzında önemsemem çünkü şu anki monitörüm 720p 5ms
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.