ASUS TUF VG27AQZ vs Dell G2723H

Overhead61

Decapat
Daha fazla  
  • Merhaba, ASUS TUF 27' 2K - 165Hz - 1ms - IPS panel - G-Sync - Free Sync - 6+2 16.7 milyon renk.
  • Dell G2723H 27' 1920-1080 - 280 Hz - 0.5 ms - IPS panel- G-Sync - Free Sync - 8+2 1.000 milyon renk.
Sizce hangisi arkadaşlar? Yaklaşık aynı fiyatlar. FPS ağırlıklı oynuyorum ama solo oyunlar da oynuyorum.

Karşılaştırma link; Asus TUF Gaming VG27AQZ - Dell G2723H Karşılaştırması - Epey

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu an için sistem toplamadım. Leptobuma bağlayacağım. Seti 1 yıl içerisinde dizmeyi düşünüyorum. Leptobum destekliyor mu bilmiyorum ama altta 4 k yazıyor ; MSI GE75 Raider 8SG-274TR Notebook

Bir de ben HDMI 2.0 ile bağlayacağım yine de 2k görüntü ve 165 hz alır mıyım ?

Aynı bilgisayarın 2070s ekran kartlı modeli ben de vardı. Zamanında Samsung Odyssey G7 almıştım, çoğu AAA oyunda 2K 60FPS üzeri Ultra ayarlarda oynayabilmek için ufak tefek opzimizasyon yapıyordum ama hiç sorun olmuyordu. İleriye dönük yatırım yapacaksan bütçeni arttırıp daha düzgün bir 2K monitör almanı tavsiye ederim. Onun harici kesinlikle 27 inch 1080p alma pikseller rahatsız edebilir.

Tuf 2 k iyi diye düşünüyorum, kendimde VG259QM var, oldukça memnunum. VG27AQZ kötü müdür ?

Aynı bilgisayarın 2070s ekran kartlı modeli ben de vardı. Zamanında Samsung Odyssey G7 almıştım, çoğu AAA oyunda 2K 60FPS üzeri Ultra ayarlarda oynayabilmek için ufak tefek opzimizasyon yapıyordum ama hiç sorun olmuyordu. İleriye dönük yatırım yapacaksan bütçeni arttırıp daha düzgün bir 2K monitör almanı tavsiye ederim. Onun harici kesinlikle 27 inch 1080p alma pikseller rahatsız edebilir.

Yani 2k 165 hz yi verir mi hdmi ile leptop ?

Aaa cok güzel teşekkür ederim. Hangisini önerirsiniz ?

Biraz fiyat farkı var fakat dell hem renk olarak daha cok tona sahip hem de nano - fast IPS ekrana sahip. Bilemedim

Dellin de 2k olanından bahsediyorum .

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı