ASUS TUF VG27VQ alınır mı?

Ben 165Hz çekebiliyorum sıkıntı yok o konuda. Sevindim hocam sizin adınıza hayırlı uğurlu olsun. Güle güle inşallah.
Kardeş merhaba. Hayırlı olsun yeni monitörün. Ben yurtdışındayım ve bu monitörü almayı düşünüyorum. Acaba Gsync nasıl? Ben RTX 2060 Super ve Ryzen 5 3600x ile kullanacağım. Gsync olayından bahsedermisin açıkcası biraz çekiniyorum uyumlu olmayacak ve pişman olacağım diye!

Hocam modlar kısmında gsnyc var fakat şu an elimdeni PC olmadığı için deneyemiyorum deneyen arkadaşlar yardımcı olsun.

Bu modeli aldım bir ay önce. Freesync Nvidia ile çalışıyor ancak bazı programlarda ve oyun menüsünde bozuk floresan gibi yanıp sönüyordu. Oyun içinde bir sorun yoktu. Ekran kartında sıkıntı var zannettim. Freesync'i kapatınca düzeldi. Ayrıca bir sorum olacak bunu kullananlara: Şu ELMB teknolojisini denedim ben bir şeye benzetemedim. Yani gölgelenme vs. fark göremedim. Deneyip memnun kalan var mı?

Ufo testing elmb yi açıp denersen farkı görebilirsin daha net oluyor.
Arkadaşlar bu monitörü almayı düşünüyorum genelde rekabetçi oyunlar oynuyorum o yüzden ekrana yakın bakıyorum acaba pikselleşme falan fark ettiğiniz oldu mu? Veya inanılmaz dikkatli baktığında mı sadece net pikseller gözüküyor bu mevzuyu biraz açıklığa kavuşturursanız sevinirim bu bilgiye gerçekten çok ihtiyacım var.

Son düzenleme:

Gözünü monitöre sokman lazım uzaktan veya orta dereceden bakınca belli olmuyor pikseller.

@NQXT öncelikle merhaba kardeşim. Monitörün piyot özellikleri yani dikey olarak kullanabiliyor musun? Resim olarak atarsan çok memnun olurum. Teşekkür ederim.

@NQXT öncelikle merhaba kardeşim. Monitörün piyot özellikleri yani dikey olarak kullanabiliyor musun? Resim olarak atarsan çok memnun olurum. Teşekkür ederim.

Hayır dikey olarak kulanılmıyor sağa sola dönüyor aşağı yukarı çıkıyor arkaya öne eğiliyor ama dikey olmuyor maalesef.

Merhabalar dostlar bende de bu monitör varda bir sorun var. Monitörün hoparlörünü bilgisayar algılamıyor ilk günlerde algılıyordu sizce neden olmuş olabilir?

Merhabalar dostlar bende de bu monitör varda bir sorun var. Monitörün hoparlörünü bilgisayar algılamıyor ilk günlerde algılıyordu sizce neden olmuş olabilir?

Bilemiyorum ben DP kulanıyorum hiç öyle bir sorun olmadı arayüz üzerinden resetle ses driverlerini kontrol et hiçbiri olmazsa garantiye gönder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…