ASUS TUF VG27VQ alınır mı?

Monitörü alan arkadaşlar monitör hakkında düşüncelerinizi paylaşır mısınız? GIGABYTE Nvidia GeForce RTX 2060 OC ekran kartına sahibim. 27' için 2k olması gerekir gibi yorumlar okudum, olumsuz bir çok yorumla karşılaştım. Alacaktım vazgeçtim siz ne düşünüyorsunuz?

Rtx 2070 var ve bu monitöre sahibim. Yüksek FPS almak istiyorsanız 1080p öneririm. Ancak 1080p gibi düşük bir çözünürlükte (2k ve 4k'ya nazaran) yüksek fps almak için iyi bir işlemci de gerekir. 27 inç biraz büyük kaçıyor evet ama büyük olması iyidir bence.

Ama bana sorarsan 27 inç VA panel yerine aynı fiyatlarda 24 inç IPS panel var. Almışken IPS almalısın.

Rtx 2070 var ve bu monitöre sahibim. Yüksek FPS almak istiyorsanız 1080p öneririm. Ancak 1080p gibi düşük bir çözünürlükte (2k ve 4k'ya nazaran) yüksek fps almak için iyi bir işlemci de gerekir. 27 inç biraz büyük kaçıyor evet ama büyük olması iyidir bence.

Ama bana sorarsan 27 inç VA panel yerine aynı fiyatlarda 24 inç IPS panel var. Almışken IPS almalısın.
Ben yazılımlada uğraşıyorum büyük ekran tercih etmek istedim,Ryzen 5 3600 ve RTX2060 kullanıyorum sanırım 27" dediğin gibi üst seviye kalıyor. Peki önerebileceğin monitör nedir?

Ben az önce sipariş verdim. Aslına bakarsanız MSI model bir monitör vardı gözüme kestirmiştim anında tükenince yetişemedim. Bakalım hakkımda hayırlısı inşallah memnun kalırım üzmez.

Hocam merhaba monitörü aldınız mı? Aldıysanız durum nedir memnun musunuz? Biraz detay verir misiniz?

Çalışıyor. Bazen FPS çok oynak olduğu zaman yükleme ekranında vs. ekranda titreme oluyor ama birçok oyun oynadım oyun esnasında bir sorun yok. G-Sync veya FreeSync kullanacaksanız NVIDIA Denetim Masası'ndan FPS'nizi 150-160 civarı bir ayara sabitleyin. FPS 165'i aşarsa FreeSync çalışmıyor.

Ekran kartım 3070, ama titreme vs. olmasaydı iyidi 2k yüksek Hz bulmak zor nedense gsync tabanında

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı