ASUS TUF VG27VQ alınır mı?

Vallahi dayanamadım aldım ben de. Hayırlı olsun hepimize inşallah.

Herkese hayırlı olsun arkadaşlar bu fiyatta gerçekten güzel ürün DP kablosu kaliteli çıkarsa çok güzel ürün bende RX580 var FreeSync 2 var bu ürün FreeSync destekliyor değil mi heyecandan çok dikkat edemedim?
Herkese hayırlı olsun arkadaşlar bu fiyatta gerçekten güzel ürün DP kablosu kaliteli çıkarsa çok güzel ürün bende RX580 var FreeSync 2 var bu ürün FreeSync destekliyor değil mi heyecandan çok dikkat edemedim?

Yani FreeSync 2 destekliyor değil mi?

FreeSync destekliyor hocam sıkıntı etmeyin.

En öncelikli amacım oyun olacak. Rekabetçi oyun odaklı, düşük gecikme süresi ve yüksek Hz değerlerine sahip bir monitör arayışındayım kaç zamandır. Gaming gecesinde böyle bir indirime denk geldim. Sizce parasını hak ediyor mu? Alınır mı? Kullanan arkadaşlar da varsa yardımcı olurlarsa çok sevinirim. Ürün linki:

Tabii ki ALINIR :D

(
şşt sadece TUF serisine aşığım :) )

İnceleme bekleriz hocam. Şimdiden hayırlı olsun güle güle kullanın.

Siparişler 4 gün sonra işleme alınacakmış. Kim bilir ne zaman elimize ulaşır Allah sabır versin bize inşallah bayrama kalmaz yetişir. 😄
İnşallah hocam. 4 günlük sokağa çıkma yasağı bitince işleme koyarlar muhtemelen. Bayrama kalırsa yandık bu arada. :D

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı