ASUS USB-N14 Wireless-N300 USB Adapter incelemesi

Ben sorun yaşamıştım. Ondan linkini attığım driver'ı kurup denedim ve oldu. Eğer bir sıkıntı yaşarsanız bu driver'a geçebilirsiniz sizlerde.
Asus'un sitesinden indirmiştim zaten, şimdi sizin verdiğiniz linktekini indiriyorum.

Asus DSL N14U modemimi görmüyor cihazların ikiside asus olduğu için mükemmel uyum bekledim ancak wifi listemde asus hariç bütün wifi yayınları görünüyor nasıl çözebilirim bu sorunu bilen birileri yardımcı olabilirmi ?

DSL N14U'daki wps butonuna 5-6 saniye basılı tuttuktan sonra modeminizin wps butonuna 5-6 saniye basılı tutun. Olması gerek diye biliyorum. Denemekte fayda var.

@KalliBey
Bilgisayarı açtıktan sonra modemi aç, bir de böyle dene. Benim başıma da çok geldi, olmazsa iade et.

Arkadaşlar merhaba bir şey sorucam ben de usb wifi bağdaştırıcı aldım ancak laptopdaki bağdaştırıcıyı kullanıyor hala nasıl usb olanı aktif ederim lütfen yardım edin

Arkadaşlar merhaba bir şey sorucam ben de usb wifi bağdaştırıcı aldım ancak laptopdaki bağdaştırıcıyı kullanıyor hala nasıl usb olanı aktif ederim lütfen yardım edin
Ağ ve Paylaşım Merkezi'nden bilgisayarınıza ait bağdaştırıcıyı devre dışı bırakın.

Çok güzel cihaz hayırlı olsun. Ben 2 aydır kullanıyorum bir sıkıntısını görmedim.
Laptop kullanımına uygunmudur

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…