Asus'un sitesinden indirmiştim zaten, şimdi sizin verdiğiniz linktekini indiriyorum.Ben sorun yaşamıştım. Ondan linkini attığım driver'ı kurup denedim ve oldu. Eğer bir sıkıntı yaşarsanız bu driver'a geçebilirsiniz sizlerde.
Ağ ve Paylaşım Merkezi'nden bilgisayarınıza ait bağdaştırıcıyı devre dışı bırakın.Arkadaşlar merhaba bir şey sorucam ben de usb wifi bağdaştırıcı aldım ancak laptopdaki bağdaştırıcıyı kullanıyor hala nasıl usb olanı aktif ederim lütfen yardım edin
Kasa tam bir müsait alanda olmadığı için usb yi tercih ederek kasanın üstüne(masanın üstüne) koydum. Usb daha kolay olduğu için kurulumu USB tercih ettim. Dezavantajını görmedim şuanakadar. Tabi kötü marka alırsanız ne olacağı belli olmaz.
Laptop kullanımına uygunmudurÇok güzel cihaz hayırlı olsun. Ben 2 aydır kullanıyorum bir sıkıntısını görmedim.
Evet uygun. 2 sene olmuş neredeyse hala kullanıyorum. Hiç bir problemi yok. Çok güzel bir cihaz.Laptop kullanımına uygunmudur
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.