ASUS USB-N14 Wireless-N300 USB Adapter incelemesi

Merhaba arkadaşlar. Bugün kliksadan aldığım Wi-Fi kullanmak için aldığım adaptör geldi. Bugün sizlerle birlikte kutu açılımını yapacağız.
1-) Kutunun resimleri
1.jpg 2.jpg
2-) Kutu içeriği
3.jpg 4.jpg
3-) Kurulum
5.jpg 6.jpg
4-) Hız testi
7.jpg

5-) Son olarak kliksa'nın verdiği hediye

8.jpg

İçinden şeker çıktı. :D
 
Hayırlı olsun. Önerime uyarak müthiş bir iş yaptığınızı söyleyebilirim. Asla pişman olmazsınız, tekrardan hayırlı olsun. :D
 
Pci-e ile Usb olanı arasında kaldığım bir ürün. Siz neden Usb olanını tercih ettiniz. ? Pci-e olanına göre avantajı yahut dezavantajı var mıdır ?
 
Pci-e ile Usb olanı arasında kaldığım bir ürün. Siz neden Usb olanını tercih ettiniz. ? Pci-e olanına göre avantajı yahut dezavantajı var mıdır ?
Kasa tam bir müsait alanda olmadığı için usb yi tercih ederek kasanın üstüne(masanın üstüne) koydum. Usb daha kolay olduğu için kurulumu USB tercih ettim. Dezavantajını görmedim şuanakadar. Tabi kötü marka alırsanız ne olacağı belli olmaz.
 
Öncelikle hayırlı olsun. Bende aynı ürünü modemim bilgisayarımın durduğu yere uzak olduğu için almıştım. Ancak online oyunlarda ping sorunum var, örneğin CS:GO'da uzun bir süre 50-60 ping alırken bir anda 1000 küsürlere çıkabiliyor. Ürünü iade edip başka bir ürün almayı düşünüyorum.
 
Son düzenleme:
Ben sorun yaşamıştım. Ondan linkini attığım driver'ı kurup denedim ve oldu. Eğer bir sıkıntı yaşarsanız bu driver'a geçebilirsiniz sizlerde.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı