ASUS VG248QE vs AOC 24G2U

BlueLabels

Hectopat
Herkese merhaba öncelikle şimdi ben PC topluyorum bu 2 monitör arasında kaldım hangisini önerirsiniz ağırlıklı olarak LOL ve hikayeli oyun oynayacağım film vs. az oluyor ve benim arkamdan güneş geliyor her ne kadar kapatsam da yine ışık geçiyor bunların arasında kaldım bana yardımcı olursanız çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
VG248QE çok eski bir monitör ve hikayeli oyunlarda tatmin etmez, AOC ile devam edin.
İzlediğim bir yayıncı 6 yıl önce amazondan aldım hala çok memnunum dedi bundan dolayı kararsız kaldım ve bu ıps ekranlarda tn ye göre geçikme oluyor mu ?
AOC 24G2U tabii ki. ASUS VG248QE giriş seviyesi ve standart bir monitör. Ek olarak ViewSonic XG2405 düşünebilirsin.

ıps panel diye mi aoc dediniz ve asus un o markası turnuvalarda kullanılıyor diye biliyorum. Son olarakta ıps paneller tn ye oranla dahafazla mı gecikmeli oluyor

İzlediğim bir yayıncı 6 yıl önce Amazon'dan aldım hala çok memnunum dedi bundan dolayı kararsız kaldım ve bu IPS ekranlarda TN'ye göre geçikme oluyor mu?

IPS panel diye mi AOC dediniz ve ASUS'un o markası turnuvalarda kullanılıyor diye biliyorum. Son olarak da IPS paneller TN'ye oranla dahafazla mı gecikmeli oluyor.

Hayır olmaz Hertz ve MS değerleri neyse odur.

İzlediğim bir yayıncı 6 yıl önce amazondan aldım hala çok memnunum dedi bundan dolayı kararsız kaldım ve bu ıps ekranlarda tn ye göre geçikme oluyor mu ?

ıps panel diye mi aoc dediniz ve asus un o markası turnuvalarda kullanılıyor diye biliyorum. Son olarakta ıps paneller tn ye oranla dahafazla mı gecikmeli oluyor
Genellikle çoğu IPS 1Ms için fedakarlık istiyor, mesela Viewsonic 1Ms açınca ekran parlaklığını çok düşürüyordu XG2405 modelinde, ayrıca MPRT 1Ms ile GtG 1Ms farklı şeyler, MPRT 1Ms = GtG 8.5Ms olabiliyor (ASUS VG249Q). O yüzden GtG önemli akıcılık hissiyatı için, ama hiç IPS 1Ms MPRT kullanmadığım için yorum yapmam doğru olmaz.

Genellikle çoğu IPS 1Ms için fedakarlık istiyor, mesela Viewsonic 1Ms açınca ekran parlaklığını çok düşürüyordu XG2405 modelinde, ayrıca MPRT 1Ms ile GtG 1Ms farklı şeyler, MPRT 1Ms = GtG 8.5Ms olabiliyor (ASUS VG249Q). O yüzden GtG önemli akıcılık hissiyatı için, ama hiç IPS 1Ms MPRT kullanmadığım için yorum yapmam doğru olmaz.

Yazdığın çoğunu anlamadım ama şu aocu almamı öneriyor musun yani :D

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı