snowshade35
Megapat
Daha fazla
Bu iki monitör arasında kaldım. AOC olan kavisli 144 Hz 1MS 1.400TL, ASUS olan düz ekran 165Hz 0.5MS 1.700TL. Şimdi AOC olan VA panel, ASUS olan TN panel. İlk olarak bu paneller arasında hangisi daha iyi olur. Genel olarak LOL, Apex, Rainbow, PUBG oynuyorum. Bir de kavisli ekran mi daha iyidir yoksa düz ekran mı daha iyidir? Şu an aslında sadece paneller arasında ve marka olarak ASUS daha iyi gibi duruyor bunlar arasında kaldım.
www.vatanbilgisayar.com
www.vatanbilgisayar.com
Yardımcı olursanız sevinirim.
ASUS 24" VG248QG 0,5 Ms Full HD 165Hz FreeSync / G-SYNC HDMI DP Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS 24" VG248QG 0,5 Ms Full HD 165Hz FreeSync / G-SYNC HDMI DP Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

AOC 24" C24G1 144Hz 1ms FreeSync FullHD DPport HDMI Pivot Curved Oyuncu Monitörü fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
AOC 24" C24G1 144Hz 1ms FreeSync FullHD DPport HDMI Pivot Curved Oyuncu Monitörü fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Yardımcı olursanız sevinirim.
Son düzenleyen: Moderatör: