Ekran kartı nedir? Driver ayarlarından yapmayı deneyin.Monitörü bugün aldım. Ve Display Port ile bağladım. Görüntü bağdaştırıcısından 144 Hz yapınca siyah ekran olup yeniden 60Hz oluyor. Lütfen yardım eder misiniz?
Ekran kartım GTX 1050TİEkran kartı nedir? Driver ayarlarından yapmayı deneyin.
Nvidia driver üzerinden yapmayı deneyin.Ekran kartım GTX 1050Tİ
Nasıl yapacağımı öğretir misin ? Bilmiyorum daNvidia driver üzerinden yapmayı deneyin.
Monitörü bugün aldım. Ve Display Port ile bağladım. Görüntü bağdaştırıcısından 144 Hz yapınca siyah ekran olup yeniden 60Hz oluyor. Lütfen yardım eder misiniz?
Evet ekran kartına bağladım.DP yi ekran kartına bağlanmışsındır umarım.
Öncelikle buradan kendi ekran kartının son sürüm sürücüsünü yükle Pc'ye bir kere reset at ve masaüstünün sağ alt kısmındaki saat göstergesinin yanındaki okdan nvidia simgesine tıkla ve ekran ayarlarına gel tazeleme hızı ayarını göreceksin.Nasıl yapacağımı öğretir misin ? Bilmiyorum da
Öncellikle teşekkür ederim. Şuan 144HZ yaptım fakat yapıncada bu sefer ekran sürekli gidip geliyor.Öncelikle buradan kendi ekran kartının son sürüm sürücüsünü yükle Pc'ye bir kere reset at ve masaüstünün sağ alt kısmındaki saat göstergesinin yanındaki okdan nvidia simgesine tıkla ve ekran ayarlarına gel tazeleme hızı ayarını göreceksin.
![]()
Download the latest official NVIDIA drivers
En son resmi NVIDIA sürücülerini indirinwww.nvidia.com.tr
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.