ASUS VG24VQR monitör nasıldır?

Mustafa_06

Hectopat
Daha fazla  
Gysnc destegi falan varsa ekran ksrtininda varsa al.
Eğer yoksa sistemin çoğu oyunda 150 160 fps veriyorsa al.

Eğer sistemin kötüyse cogu oyunda 120 130 fps aliyorsan 144 e cekip kullanirsin.

Eğer gysnc varsa ya da freesycn zaten hz fps örtüşecek oyunlar için akıcılık harika olur.
Ghosting testlerine falanda bir bak derim.

Sizce bu monitör nasıl alınır mı?

Alınmaz.

G-Sync destegi falan varsa ekran ksrtininda varsa al.
Eğer yoksa sistemin çoğu oyunda 150 160 FPS veriyorsa al.

Eğer sistemin kötüyse cogu oyunda 120 130 FPS aliyorsan 144'e cekip kullanirsin.

Eğer G-Sync varsa ya da FreeSync zaten Hz FPS örtüşecek oyunlar için akıcılık harika olur.
Ghosting testlerine falanda bir bak derim.

Anladığım kadarıyla monitörde G-SYNC desteği var benim de ekran kartım 1660 Super Ventus XS sistemimde iyi

Alınmaz.

Bu ikisinin arasında nasıl bir fark var hocam?

Anladığım kadarıyla monitörde G-SYNC desteği var benim de ekran kartım 1660 Super Ventus XS sistemimde iyi

Bu ikisinin arasında nasıl bir fark var hocam?
Sizin attığınız VA panel benim attığım IPS panel. Renkler benim attığımda daha canlı olacaktır. Daha ucuz, ve 0,2 inch daha büyük.

Sizin attığınız VA panel benim attığım IPS panel. Renkler benim attığımda daha canlı olacaktır. Daha ucuz, ve 0,2 inch daha büyük.

Renkler o kadar fark eder mi hocam ikisi arasında yani bunu alsam çok mu kötü olur renk kalitesi çünkü internetten almak istemiyorum monitör gibi bir malzemeyi vatandan gidip alacağım orada da ölü piksel testi yaptıracağım

Bu kadar bütçeyi artıramam bu çok gelir

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı