Asus VG259Q beklenmeli mi?

bekliyor muyuz şimdi?
24G2U yu sepete ekledim ve tecnopatı okuyorum. kendimi zor tutuyorum.
24G2U kullandım ve sonradan ölü piksel çıktığı için iade etmek zorunda kaldım. Bence beklemek lazım VG259Q modelini çünkü farklı ve daha kaliteli bir panel kullanmışlar.

Daha önceki monitörüm VA paneldi. Şimdiki IPS ama VA bana daha iyi geliyordu sebebi nedir ?
internetten alışverişlerde 14 günlük cayma hakkınız olur. ürüne zarar vermediğiniz takdirde 14 gün içinde istediğiniz gibi iade edersiniz. Ben böyle iade ettim. Mağazaya gidip elden aldıysanız böyle bir hakkınız yok. ben ayağımın altında olmasına rağmen internetten sipariş veriyorum ürünü beğenmezsem sonradan iade edebileyim diye ki beğenmedim zaten (yine ...) ve iade ettim. Kusursuz ips ve 144hz deneyimi arıyorsanız, herkes vg259q yu bekleyecek.
.
cfg73 almayı çok düşündüm ama bir kusuru var çok göze batan; malumumuz yazıların okunurluğu.
Kardeşim şuan o kadar mutluyum ki defalarca test etmeye rağmen ölü piksel olmayan monitörde şuan ölü piksel oluştu. Beğenen varsa da almasın bu monitörü şimdi iade etme şansım doğdu hiç bu kadar sevineceğimi tahmin etmemiştim :D :D

Son düzenleme:
Daha önceki monitörüm VA paneldi. Şimdiki IPS ama VA bana daha iyi geliyordu sebebi nedir ?

Kardeşim şuan o kadar mutluyum ki defalarca test etmeye rağmen ölü piksel olmayan monitörde şuan ölü piksel oluştu. Beğenen varsa da almasın bu monitörü şimdi iade etme şansım doğdu hiç bu kadar sevineceğimi tahmin etmemiştim :D :D

o kadar kötü mü yahu?

fg73 almayı çok düşün

Vatan bilgisayar geri aldı mı monitörü ?

Varmı bir haber türkiyeye geliş tarihi ile ilgili bende bu monitörü bekliyorum.
Şöyle bi 1500 1600 civarında gelse tadından yenmez.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı