Asus VG259Q beklenmeli mi?

Teşekkürler. Ondan daha sonra piyasaya sürülen vg24vq vatana geldi bu hâlâ gelmedi. Bende sabredemedim. Artık kendimiz test yapıp kullanicaz. Umarım sorunsuz gelir ve uğraşmam. Zaten qp en iyilerinden ugrastiracaklarını sanmıyorum.

Hayırlı uğurlu olsun inşallah istediğiniz gibi sorunsuz olur her şey. Ben de vatana gelmesini bekliyordum uzun süredir ama geleceği yok. Övgü dolu incelemelerinizi bekliyoruz.

Hayırlısı. Bende 2 kere ölü piksel çıktı iyade ettim. İçinizi karartmak istemem ama.,çıkma ihtimali bence %60 çünki son dönemde milletin geri yolladıklarını servisin paketleyip tekrar satışa çıkardığını düşünüyorum. Eğer çıkarsa iyade edersiniz problem değil.

Hayırlısı. Bende 2 kere ölü piksel çıktı iyade ettim. İçinizi karartmak istemem ama.,çıkma ihtimali bence %60 çünki son dönemde milletin geri yolladıklarını servisin paketleyip tekrar satışa çıkardığını düşünüyorum. Eğer çıkarsa iyade edersiniz problem değil.
Siz nerden aldınız. Ben qp aldım. Vatani bekledim gelmedi oraya. Umarım herhangi 1 sorunu çıkmaz. İade edip hangi monitöru aldiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı