ASUS VG279Q 27 Monitör Alınır mı?

Mramonra

Decapat

Monitoru alinir mi? TN paneli cok geriyorlar internette VA panel alin diye. IPS dusunuyorum ben de. Ve eger alirsam 1ms i FreeSync'la beraber kullanabilir miyim? Cunku MSI Optix MAG271C aldim ve 1ms i FreeSync'la beraber kullanamiyordum.

Not: Genel olarak her oyunu oynayip filmlere cok zaman ayiran birisiyim. Ozellikle CS GO'da TRY hard oynayan birisiyim.

Not2: Aldigim monitorde ya 3 tane ya da 5 tane olu pixel cikti geri verecegim.

Son düzenleyen: Moderatör:
RX590 ekran kartim oldugu icin 1440p istemiyorum acikcasi. 1080p yeterli buluyorum ve su an ki monitorum 27 inc MAG271C ve emin ol 1080p 27 inc de gayet guzel gidiyor CS GO da bile. Bunlar VA panel ve istegim acikcasi IPS panel yonunde benim.

RX590 ekran kartim oldugu icin 1440p istemiyorum acikcasi. 1080p yeterli buluyorum ve su an ki monitorum 27 inc MAG271C ve emin ol 1080p 27 inc de gayet guzel gidiyor CS GO da bile. Bunlar VA panel ve istegim acikcasi IPS panel yonunde benim.
Bütçene uyuyor ise attığın model gayet güzel.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı