Asus VG27VQ kullanıcı deneyimi


Ben de sızmalar var ama zaten bu bilinen bir durum, Amerika'nın yeniden keşfi gibi bir sey degil. VA paneller icin siyah renk uzerinde sızmalar var, bu her yerde yazıyor, kaldı ki teknoloji alışverisi biraz şans işi. Ben memnunum, ölü piksel yok sadece dediğim gibi sızma durumu var o da zaten beklediğim bir seydi. Bence de firma ile giderilmeli sorun ASUS'un konu ile bir alakası yok
Neden "kızgın" smile bıraktınız acaba, size söylenilen bir şey yok ki burada? Enteresan insanlar var burada
 
Son düzenleme:

Biraz sızma durumu bende de mevcut ancak ölü piksel yok monitör bayağı iyi hoşuma gitti. Zaten ASUS ürünlerine zaafım var .
 

14 günlük cayma hakkın var. Ürüne ayda kutusuna fiziksel bir hasar vermediysen iade almak zorundalar. Tüketici hakem heyetine başvurabilirsin. Trendyol üzerinden de müşteri hizmetleriyle görüşüp 14 gün dolmadan iade etmek istediğini ve mağazanın zorluk çıkarttığını belirt.
 
Trendyol da almıyor ürün açılmış ikinci el olduğunu söylüyorlar.
sonuçta bu satıcı trendyolun onayı doğrultusun da satıyor ve zorluk çıkarıyorlar
 
AVM'ye gittiniz ürün satın aldınız ve üründe problem yaşadınız. Sonrasında gittiniz ürünü geri almadılar. Şey mi diyecekseniz AVM çok kötü
 
Müşterinin koşulsuz şartsız 14 gün içerisin de iade değişim hakkı vardır arızalı bir ürünü alan müşteri tüketici mahkemesi veya garanti raporu gibi durumlarla uğraşmamalı malı aldığı yere iade etmeli satıcı ise tedarikçi ile değişim iade yapmalı.
 
Hocam merhabalar, aynı üründen bende satın almak istiyorum. Aklıma takılan bir kaç soru var. Mümkünse size bir kaç soru sorabilir miyim , nereden ulaşabilirim ?
 
Konu üzerinden sorabilirsin hocam, belki başka arkadaşlara da yardımcı olur
 
Konu üzerinden sorabilirsin hocam, belki başka arkadaşlara da yardımcı olur
Anladım Hocam bende bu monitörden almayı düşünüyorum 1080p 27 inch te piksel kısmında sorun oluyor diyorlar bu konu hakkında ne düşünüyorsun. Yani monitörle aramda en az 50-70 cm mesafe var . Biraz daha rahatlarsam 80 de olabiliyor. . 24inche mi yönelsem diye düşünmedim değil. Çok bir sorun teşkil edermi acaba ? Işık sızması hakkında çok şikayet duydum. Sizin görüşleriniz nedir ? Bulduğunuz olumsuz yönleri var mıdır ?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…