ASUS Vivobook GTA 5 oynatır mı?

İşletim sistemi
Windows 11
İnternette arama kısmına Can I Run It yazdığınızda çıkan siteye girip GTA 5 i aratıp gerekli işlemleri yaptığınızda oynatıp oynatmayacağını, bilgisayarınızdaki eksiklikleri de görebilirsiniz. Site bir uygulama indiriyor ve sisteminizi öğreniyor daha sonrasında uyumluluğa bakıyor

İnternette arama kısmına Can I Run It yazdığınızda çıkan siteye girip GTA 5'i aratıp gerekli işlemleri yaptığınızda oynatıp oynatmayacağını, bilgisayarınızdaki eksiklikleri de görebilirsiniz. Site bir uygulama indiriyor ve sisteminizi öğreniyor daha sonrasında uyumluluğa bakıyor

Virüs falan getiri mi?

Virüs falan getiri mi?

Bilgisayarımın oyunları oynatıp oynatamayacağına karar veremeyince buraya bakıyorum. Bence virüs veya bir şey etki etmez diye düşünüyorum zamanın varsa farklı yorum da bekleyebilirsin.
Veya sistemindeki parçaların açıp açmadığını YouTube'dan de aratıp bakabilirsin. Yapay zekaya da sisteminin modelini, bilgilerini yazıp sorabilirsin.

Can i run it te virüs filan olmaz güvenilir. Ama oraya bakmaniza gerek yok. Bilgisayarınızdaki islemci Ryzen 5 5600H harici ekran karti olmasa da oyunu 1080p normal ayarlarda oynatır( bu arada RAM'iniz en az 8gb olmali).

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı