ASUS VP249QGR nasıldır?

Bende yarın sipariş vermeyi düşünüyorum siz nereden sipariş verdiniz?
Sanırım en ucuz N11'de satılıyor şu an.
Hepsiburada, Trendyol ve N11 de satılıyor sadece sanırım. Satıcıların hepsi aynı, N11'den aldım ben. Aynı gün kargolanıyor erken sipariş verirseniz.
 
Bende bu monitörü almayı düşünüyorum. AOC 24G2U modelini almayı çok istemiştim ancak alamadım. Şimdi de fiyatı bayağı bir arttı. İnceleme olarak da 1 tane video bulabildim. Redditte de iyi yorumları var gibi

Monitörü alıp kullanan oldu mu?

Geçen gün sipariş verdim, C24G1 kullanıyordum. Tasarıma göre ürün almak saçma. Özelliklerine göre çok iyi fiyat ve ASUS marka.

Bende yarın sipariş vermeyi düşünüyorum siz nereden sipariş verdiniz?
Sanırım en ucuz N11'de satılıyor şu an.

Hepsiburada, Trendyol ve N11'de satılıyor sadece sanırım. Satıcıların hepsi aynı, N11'den aldım ben. Aynı gün kargolanıyor erken sipariş verirseniz.

Ürünü satın aldım. Çok memnun kaldım. Herhangi bir ölü piksel vs. yok. 60 Hz'den böyle kaliteli bir görüntüye geçince çok güzel geldi. Bu fiyata satılması biraz şüphelendirmişti ama AOC C24G1 kullanmış biri olarak bu monitör daha iyi geldi. Kesinlikle öneririm.
 
Attığım monitör nasıl sizce? Bu fiyata alınır mı? Fazla kullanan ve inceleme bulamadım. PUBG ve diğer rekabetçi oyunlardan oynuyorum. Pek fark etmez diye düşünüyorum IPS panel olması.

Merhaba şuan alabileceğin en iyi monitör 144 bandında ıps panel kasasıda oldukça şık kaçarma al tavsiyem asus bu konuda diğer markalardan çok daha iyi.
 
Bu monitör hem 144Hz. Hem 1ms hem IPS panel hem de 1200 lira bandında nasıl oluyor? MSI MAG241C kullanıyorum eğer tavsiye ederseniz satıp ASUS VP249QGR almayı düşünmüyor değilim.
 
Ben bu monitörü aldım da ben de ölü pixel çıktı iade edip tekrar aynısını alacağım. Üzücü bir durum :(
 

Geri
Yukarı