Asus vs Zotac GTX760

AsapRocky

Hectopat
Katılım
19 Temmuz 2013
Mesajlar
12
Technopatlar merhaba;

2 ekran kartından sizce hangisini tercih etmeliyim? Bellek ve çekirdek hızları arasında ciddi bir fiyat farkı var ama üstün olan kart daha ucuz konumda. DX 11.1 ile gelmesi ekstra bir üstünlük sağlar mı?

Zotac güvenilir bir firma mıdır? (Değişim vs durumlarda) Yoksa aralarındaki bu kağıt üzerindeki fark Asus'un soğutucularının daha iyi olduğunu varsayarsak senkronize noktasında benzer bir performans mı sergiler?

760ti çıkış tarihi belli midir ve tahmini hangi fiyat aralığında olur? Şimdiden teşekkürler.

VATAN COMPUTER - ZOTAC - GTX760 AMP! Edition GDDR5 2GB 256Bit Nvidia GeForce DX11.1 Ekran Kart - Ekran Kart

VATAN COMPUTER - ASUS - GTX760 DirectCU II O.C. GDDR5 2GB 256Bit Nvidia GeForce DX11 Ekran Kart
 
Tercihini Asus'dan yana yapmalısın soğutma ve performans olarak Zotac'dan daha üstün bir kart hem de teknik servis olarak da Asus daha iyidir. Ayrıca zotac kartların fan sesleri çok çıkıyor gereğinden fazla :) Çekirdek hızı arasındaki farkları söylemişsin gpu tweak adlı programla kartın çekirdek hızını yükseltmen mümkün.

- - - Güncellendi - - -

Bu arada aynı konu değerlendirilmiş forumda https://www.technopat.net/forum/masaustu-bilgisayarlar/24177-gtx760-ekran-karti.html#post117347 buradaki konuyu incelerseniz daha detaylı bilgiler alabilirsiniz.
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı