- Monitör
- Asus VS239HV 23"
Bu tarz bir sorun yaşayan var mı bilmiyorum fakat ilk defa böyle bir şey ile karşılaşıyorum. ASUS VS239hv monitör kullanıyorum. Monitörün ayağında mı sorun var yoksa başka bir yerin de mi bilmiyorum fakat monitörümü sabit tutamıyorum. En ufak bir dokunmada bile hemen sağa sola dönüyor. Dümdüz ayarlayana kadar çok uğraşıyorum. Altta video atacağım aynı monitör zaten videoyu çeken kişi monitörü koyduğu zaman dümdüz duruyor sağa sola oynamıyor monitör hep sabit bende böyle değil. En basitini söyleyeyim. Monitörün üstü tozlandığı zaman bezle silerken kırmamak için zor tutuyorum kendimi. Bezi alıp yavaş yavaş silmeye başladığım anda monitör sabit durmadığı için sürekli sağa sola oynayıp duruyor eski haline yani dümdüz durana kadar 2 saat elimle ayar çekiyorum bazen ayağım masaya çarptığı zaman da duruşu bozuluyor tekrar uğraşıyorum. Bunu neden yapar acaba? Ne yapmam gerekir? Sanki sabitleyen bir vidası varda onu takmayı unutmuşum da o yüzden oluyor gibi ama 50 kere ayağını söktüm geri taktım inceledim zaten tak çıkar tarzı ayağı var başka da bir şeyi yok anlamadım artık.
Bu da ilgili video;
Bu da ilgili video;
Son düzenleyen: Moderatör: