Asus X501A Mac OS X 10.10.3 Mikrofon Çınlaması

alphera

Hectopat
Makaleler
1
Merhabalar,

Asus X501A laptopuma 10.10.3 sorunsuz yükledim.
Ses kartı olarak VoodooHDA V2.8.7 ses kartını yükledim. Ses çıkışlarında bir sorun yok. Her açılışta büyük bir çınlama geliyor. Sistem tercihlerinden VoodooHDA ayarlarına girip mikrofon menüsünden input gaini kapatmam gerekiyor. Bunu ayarlardan engelleme şansım yok mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
@montezuma öncelikle düzenleme yaptığın için teşekkür ederim. Fakat bu sefer ses daha çok yükseldi. Mikrofon ayarlarında şuan aktif olanlar Speaker, Recording Level, Input Gain ve Monitor. Bu seçenekleri sıfıra çekebilirmiyiz.

Elinize sağlık @montezuma bu sefer oldu. Sadece Spiker kısmında ki PCM sıfıra çekilmiş durumda onuda manuel açarım sorun değil. Cihazı çınlama yüzünden kimsenin yanında açamıyordum.

Tek sorunum kaldı o da batarya %0 gözüküyor. Onuda çözersem windows elveda diyeceğim.

Pil için herhangi bir kext kullanıyormusun? Eğer aşağıdaki bağlantıdaki sende yüklü değilse bir dene:
Voodoo Battery - Hackintosh Zone
Not: Bunu uygulayıp sistemi yeniden başlattıktan sonra, menü bar'da pil simgesi gözükmeyebilir. Bunun için Sistem Ayarları-> Enerji Tasarrufu-> Pil Durumunu menü çubuğunda göster seçeneğini aktif et.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı