Asus X54C Intel HD 3000 Graphics ile başarılı kurulum sonrası Kext yuklemele

kalkan1973

Kilopat
Makaleler
2
Yer
Burdur / Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar elektronik.
Arkadaslar sonunda intel hd 3000 ekran kartiyla basarili bir sekilde maverics yukledim. Nasil mi?

1. Ilk once windows uzerinde indirdigimiz maverics imajini transmac ile aciyoruz.
  2. Ardindan solda /system/library/extensions Geliyoruz.
  3. Sagdaki klasor listesinde appleintel ile baslayan tum klasorlerin altindaki tum dosyalari siliyoruz.
  4. Sonra imajimizi Suse lmge writer ile USB flash diske yazdirip MAC kuruyoruz.
  5. Ilk kuruluma baslarken
    Kod:
     -v -x GraphicsEnabler=No npci=0x2000
    komutunu veriyoruz
  6. Sadece kurulum ve sonrasi ilk ekran gelmesinde bir dakika kadar sabir.

- - - Güncellendi - - -

Gelelim benim sorunuma ...

Ekran karti tamam gorsel efektler ve ssistemin uykuya dalmasi ve uyanmasi 2 - 3 saniye...
Simdi bana lazim olan:

• Realtek alc 2xx ses karti ile
  • Atheros ar 9xx wlan kablosuz ag kextleri ve bunlari nasil yukleyecegim?

Insaallah bunlar tamamlanirsa lisans alma islemine gececegim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ar 9285 olarak tanidi. Aglari da goruyor fakat benim modeme sifreyi dogru yazip katil dememe ragmen sorun tanila ekrani geliyor.

- - - Güncellendi - - -

Multibeast ile ypkleme yapinca sistem hepten acilmaz oldu. Wl-fi da calismiyor baglanmiyor. Vazgectim silcem laptoptan.

Dostum benimde ekran kartında sorun çıkıyor. Kextleri siliyorumda o kodu girmeden falan açıp yüklüyorum ama çözünürlük 1024 oluyor onu kod girince düzeltiyor mu ?

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı