- Makaleler
- 1
Merhabalar. macOS kurulumuna devam ediyorum. Kurulumda bazı sorunlar oluyor ve buradaki hocalarım sayesinde hızlı bir şekilde çözüme kavuşturuyoruz
Yeni bir sorun ile tekrardan geldim. Bu seferki sorunum: macOS Mojave kurulum ekranına geliyorum fakat laptopum da bulunan klavye ve touchpad çalışmıyor. Bu yüzden kurulum ekranını geçemiyorum. Bunun çözümü nedir?
Birçok kext dosyası denedim fakat hiçbiri sonuç vermedi. Özellikle VoodooPS2Controller'ı birçok kez denedim. Çözüm için yardım eden herkese şimdiden teşekkürler
Config dosyam:
drive.google.com
Kullandığım bootloader:
www.technopat.net
Uyguladığım rehber:
www.technopat.net
Sistem özelliklerim:
i5 4200H
GTX 850M
500 GB SSD
500 GB HDD
8 GB 1600MHz RAM
Birçok kext dosyası denedim fakat hiçbiri sonuç vermedi. Özellikle VoodooPS2Controller'ı birçok kez denedim. Çözüm için yardım eden herkese şimdiden teşekkürler
Config dosyam:
config.plist
drive.google.com
Kullandığım bootloader:
i5-4200U sisteme nasıl Mojave Kurabilirim?
İmaj ve rehber konu içeriklerinde ne yapılacağı anlatılmakta zaten. Hocam, biliyorum ancak orada "yapın" demiş. Ben ise nasıl yapacağımı bilmiyorum. Ayrıca ayar yapmak lazım zannedersem, nasıl yapacağım? Yanıtınız için teşekkür ederim tekrardan. Kurulumu Clover ile yapacaksınız sanırım. Evet...
Uyguladığım rehber:
macOS Mojave 10.14.6 AMD & Intel Güncel Kurulum İmajı - Technopat Sosyal
08 Mart 2020 Tarihli Güncel İmaj https://www.technopat.net/sosyal/konu/coezuem-macos-kurulumunda-kernel-panic-hatasi-acpi-smc.843092/ [Çözüm] macOS End Random Seed Problemi (Yeni) [Çözüm] Bu macOS Kopyası Hasar Görmüş Hatası [Çözüm] macOS Adobe CC Açılmama Sorunu (AMD) [Çözüm] macOS Catalina &...
Sistem özelliklerim:
i5 4200H
GTX 850M
500 GB SSD
500 GB HDD
8 GB 1600MHz RAM
Son düzenleme: