Asus X550JK-XO012D Alınabilir mi?

eses123

Hectopat
Merhaba arkadaşlar ben Asus X550JK-XO012D model bilgisayarı almayı düşünüyorum, bana bu önerildi ama aklıma takılan bazı sorular var.

1) Ben oyun için bilgisayar almıyorum, grafik ve WEB tasarım programları için kullanacağım. Bana uygun mu bu bilgisayar?

2) 4 GB RAM'li bilgisayarım yetmiyor. Kendim RAM takarsam garanti dışı kalır mı?

3) Geçen gün SSD aldım, onu HDD yerine takarsam garanti sıkıntı yapar mı? Kutusunda açılmamış şekilde almak istiyorum, Ebrar bilgisayar gibi yerlerde test yapıyorlarmış, yapmadan göndermelerini istesem sıkıntı çıkar mı?

4)Bu bilgisayar bana kaç yıl dayanır? Günde 5-8saate kadar kullanıyorum.

Biraz fazla sordum ama şimdilik aklıma gelenler de bunlar. Soru yağmuruna tutabilirim sizi :D

Cevap yok mu :(

1- Çözünürlüğü Full HD değil yani grafikte sorun çıkartabilir.

2-Kendin Ram takarsan garanti dışı kalmaz diye okumuştum çoğu yerde.

3- SSD takarsan sıkıntı çıkmaz. Siparişini verince ararsın ya da not düşersin test yapılmasını istemiyorum kutu açılmadan yollansın diye.

4-1-1,5 yıl tahminimce.

Eğer 2500TL bir bütçen varsa Acer'ın yeni ürününü tavsiye ederim kendim test ettim ve gerçekten güzel bir ürün. Bildiğimiz Acer değil yani oyun performansı ve pil ömrüde gayet iyi.

Ya Allah aşkına 1,5 yıl nereden çıkardın bu gün dandik bir bilgisayara bile en basit SSD taksan uçuyor. 2014 10. ayda almıştım hiçbir sorunu yok. 4gb modeli o zaman bu vardı grafik için ekranı pek iyi değil bunu kabul etmek gerek full hd bir ekran araştırmalısın bence.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı