ASUS X550VX - DM324D hoş geldiniz ekranında donma sorunu

Bu seride bu problemi yaşayan çok var biliyorum, hiç servise gönderen olmadı mı ya da sorunu çözebilen olmadı mı?
Konu sahibi yazdıklarınızı hatırlatırım. Claus'un ve kendi ağzınızla dediğiniz gibi bu seride kronik bir sorun var. Yine claus'un dediği gibi donanımı değişseler bile servise giden ürünlerde değişim yapıldıklarında düzelmesi gereken sorun devam etmekte. Sosyalde de mavi ekranlar alan birçok kişi var ve şahsen ilgilendiğim konularda tam sonuca varılamadı. Bu seride ek olarak BIOS sorunu mevcut o yüzden global sitesi bile sorun olduğunun farkında ancak geri çağırma uygulamıyor. Ancak Win 10 kaynaklı da bir durum var onu şuan açıklamaya gerek yok şunu söyleyebilirim. Win 10 RS2 çıktığında bu sorunun düzelme ihtimali de var.
Eğer mavi ekran alıyorsanız dump dosyalarını paylaşın;
Minidump Dosyalarını Upload Etme

Merhaba arkadaşlar. İade edin diyorsunuz ya, bunun için ne yapmak gerekiyor. Örneğin ben laptopu alalı 6 gün oldu. Donma sorununu yaşadım win10 kurduktan sonra. Nasıl iade edebilirim. Neler yapmalıyım. Haklarım neler. Bu konuda bilgilendirir misiniz?

Şuana kadar donduğu zaman bu hataları vermişti. Çok nadir veriyor bunu ama, genelde donunca mavi ekran değilde öyle olduğu yerde donuyor.

Dosya Ekleri

• IMG_0454.JPG
    422,9 KB · Görüntüleme: 236
  • IMG_0581.JPG
    584,2 KB · Görüntüleme: 123
İade edin diyorsunuz ya, bunun için ne yapmak gerekiyor.
Arayacaksın aldığın yeri iade etmek istediğini söyleyeceksin. Kabul ederlerse kargo veya getireceğiniz yerin adresini verecekler veya firmanın buraya gönder diyecekler sende oraya götürecek veya kargo ile gönderecek takip numarasını onlarla paylaşacaksın.

Şuana kadar donduğu zaman bu hataları vermişti. Çok nadir veriyor bunu ama, genelde donunca mavi ekran değilde öyle olduğu yerde donuyor.
Yazılanları iyi okuyunuz resim istenmedi sizden.

Bilgisayar yanımda olmadığı için çektiğim resimleri attım. Artık şu egoist cevaplarınızdan vazgeçin! Sizin tribinizi kaprisinisi kimse çekemez

Bilgisayar yanımda olmadığı için çektiğim resimleri attım.
Mesajda belirteceksin o zaman yanında olmadığını.
Artık şu egoist cevaplarınızdan vazgeçin! Sizin tribinizi kaprisinizi kimse çekemez.
Ego'nun ne olduğunu öğrenin önce. Düzgün yazmaya alışmamış olduğunuzdan yazdıklarımı ego, kapris filan olarak görüyor kimileri.

Arkadaşlar aynı modelde aynı sorunu bende yaşamaktaydım. 2 defa servise gönderdim, teknosere gönderdim. 1.sinde bios yollayıp fabrika çıkışlı single language kuruldu. Sorunsuz devam ettim kullandım. Aklıma nerden estiyse gidil güncelledim. Win10 update yaptığım anda kilitlendi bilgisayar. Tekrar yolladım sorun yok diyip geri gönderdiler. Şuan 3. defa serviste anakart arızalı ve değişimi yapıldı, aynı zamanda sol hoparlörde cızırtı vardı onuda belirttim. SSD aldım kendime pc geldiğinde harddiskteki sistemi aktarıp kendimce testini yapacağım umarım sorun kalmaz ve herkesin mağduriyeti giderilmiş olur. Son testlerinden geçiyor. Teknosere göndermeyin kesinlikle. Asusun üsküdardaki yetkili servisine gönderimini isteyin online kayıt oluştururken sorunun sonuna asusun üsküdardaki servisine göndermek istediğinizi belirtin madem aynı sorun donanım değiştiğinde dahi devame edecekse sorunsuz kullananlarda neden bu sorun yok? Genel olarak freedos gelenlerde bu sorun. Ben gelişmeleri yazıcam.

Anlatıyoruz anlatıyoruz kimse dinlemiyor.
"Ne kadar ekmek, o kadar köfte"
Asus'un görece hesaplı bu modellerinde çok dandik işçilik var. Elbette kullandığı Anakart da dandiktir diğerlerine göre. Notebook almadan önce internetten araştırıp şöyle ayrıntılı şekilde içine bir bakarsanız çok faydalı olabilir.

Bende sizin gibi düşünüyorum @Murat5038
Sevgili claus, eğer sorun giderilirse burada post açıp milletin görmesini sağlayabilirmiyiz? Ben gelişmeleri aktarıcam size son olarak servis durum görüntüsünü paylaşıyorum. Bu hafta içi elimde olacak pc,

Güncelleme yeni bilgi aldım. Anakart, ram, fan değişimi yapıldı. Bios güncelledi. Demo yazılım kuruldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…