ASUS X550VX-DM504 vs MSI CX62 6QD

Küçük bir karşılaştırma var, bir göz at istersen. Birkaç zorlayıcı oyunda karşılıklı FPS değerleri mevcut.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bilgisayar sorunludur tekrarlıyorum i7 olduğuna bakma o performansı sunmuyor zaten donmasından ısınmasından oynayamıyacaksınız forum içinden konuları detaylı şekilde takip edin lütfen

Asusla ilgili biraz araştırma yaptım da vallahi soguttu derken hp de para iadesi varmış 3200 üzeri bir hp laptopa 480 tl iade ediyorlarmış evdeki masaüstümde hp oldugu için işime geldi cidden şuna bir bakıp yorumlarsanız iyi olur eksigi filan fanı tek mi çift mi onu bulamadım bi internette

Hp 15-bc202nt 1dn08ea İ5-7300hq 12gb 1tb 4gb Gtx1050 15.6 Freedos - n11.com

Ürün çift fanlı, internette görselleri var. Daha önce gösterdiğin modellerden oyun performansı açısından çok daha iyi olacağı kesin. Diğer taraftan para iadesi ile mevcut bütçeni de aşmayacak. Bir arkadaşım aynı kasanın GTX950M olan modelini geçen sene almıştı ve memnun kaldı. Sadece ilerleyen zamanlarda bir SSD eklemesi yaparsan onun yaşattığı hızın keyfi bir başka. :)

Çift fan deniyor ancak işlemcisi kabak gibi açıkta. Alanlar ısınma sorunu yaşıyor. Bir zamanlar almayı düşünüyordum ama bu saçma mimarisi yüzünden vazgeçtim.
Screenshot_20170507-213758.png

Valla yapcak bişey yok 2820 liraya geliyor 12 gb ram gtx 1050 ve 7. nesil i5 hq sonuçta artık işlemcisi açık ısınıyor diye başka bişeye yönelmem saçma olur her laptop ısınıyor sonuçta

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı