MSI CX62 vs Asus X550VX

Biz iki tane kardeşimle Asus X550VX aldık. İkisi de problemli çıktı. Birinin CPU'su 100° diğeri ise 15 dk sonra oyundan atıyordu. Asus'un bu modeline bulaşma bence.

Biz iki tane kardeşimle Asus X550VX aldık. İkisi de problemli çıktı. Birinin CPU'su 100° diğeri ise 15 dk sonra oyundan atıyordu. Asus'un bu modeline bulaşma bence.
al işte yahu :/ Bu şekilde internette bir sürü yorum var ama memnun olanlarda f/p diyip çok memnun kalıyor ağlayasım geliyor ben bide internetten alacam puff

İki model arasında(marka olarak değil sadece model) Asus daha fazla tercih ediliyor. Haliyle olumlu-olumsuz yorumların daha fazla olması normal. Ama içinde en ufak bir şüphe varsa bencede hiç bulaşmayıp alternatiflere yönelmek daha mantıklı.

al işte yahu :/ Bu şekilde internette bir sürü yorum var ama memnun olanlarda f/p diyip çok memnun kalıyor ağlayasım geliyor ben bide internetten alacam puff
Düzgün denk gelenlerde var ama riske girmeye değmez. Alacağın yerde iade mümkünse şansını dene istersen.

Selamlar,
paramı topladım. Bu sefer de sahibindende MSI GL62 buldum. Ama yine x550vx ile arasında kararsız kaldım.
GL62 gaming serisi notebook, ama biri i5 6300hq biri i7 6700hq ve ikiside gtx950m olmasına rağmen msi gddr3, asus gddr5

Kararımla beraber son mesajımı da atayım konuyla alakalı.
Ben msi filan düşünürken bir yandan vatanı felan takip ediyordum belki asus gibi indirimler olur(x550vx 1500tl inmişti)
Ve bugün Msi GP62 Leopard ın indirime girdiğini gördüm, direk mağazaya gittim ama mağaza fiyatının 4500 tl olduğunu, indirimin web fiyatı olduğunu belirttiler. Ben de taksitle kredi kartımla 3700tlye aldım :)

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı