Asus X550vx-Xx147d Alınır Mı?

Her ikiside guzel tercihtir. Şöyle karşılaştırmak gerekiyor. Asus ve Monster kasaları birbirine yakin bana çok kaliteli bir hava vermeselerde beğeniyorum

Monster 8gb Ram, Asus 4gb ram. 4gb günümüzde düşük bir deger.
Asus 4gb GTX950m, Monster ise 2gb. Bu da önemli bir detay.
Monster fullhd panel ile gelirken Asus yine hd panelle geliyor.

Seçimini sen yapmalisin. Full HD güzeldir onu kullanmak istersen Monster al. Yok Hd panel yeter dersen Asus al + 4gb ram ekle.

Aslında asus' un DDR 4 belleklerinin biraz ileriye dönük olmasından dolayı aklımı çeliyor. Ama soğutması falan nasıldır acaba? Monster gibi çift fanlı mı ?

Yalnız asusta ram slotu yok o laptop alınmaz. Yeni çıkan hiç bir oyunu oynayamazsın dostum kesinlikle alma pişman olursun ram upgrade yapamıyorsun asusun bu modelinde.

1tane slot olması lazım asusuda eminmisiniz! hatta n11 de bir satıcı yanında ram veriyor takılamıyorsa ......

Yanlış bilgi vermeyin 2 slot var asus ta ddr4 2133 mhz olacak sekilde bu modelde max 8 gb daha takarak 12 gb olarak kullanabilirsin monster da sıkıntılar çıkıyor ve gtx950m 2gb versiyonu full hd bir ekranda iyi performans veremiyor ve asus un ise gtx950m 4gb versiyonu üstünde pc alırken sırasıyla ekran kartı >islemci>ram diye gitmelisin abi.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı