ASUS X751LX Windows 8.1'e geçilmeli mi?

olcanasqar

Centipat
Makaleler
1
Laptopım ASUS X751LX. Laptop ilk üretildiği zaman W8 veya W8.1'e geliyormuş. Yani Windows 10 sonradan kurulu. 8 GB DDR3 ve 5400RPM HDD var. Bazen donma sorunları ve oyunlarda drop sorunu yaşıyorum. Bazen de durduk yere siyah ekran geliyor ve sadece mouse imleci gözüküyor. Bu durumda da sadece görev yöneticisi açabiliyorum. Sizce W8.1'e geçmeli miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Laptopım ASUS X751LX. Laptop ilk üretildiği zaman W8 veya W8.1'e geliyormuş. Yani Windows 10 sonradan kurulu. 8 GB DDR3 ve 5400RPM HDD var. Bazen donma sorunları ve oyunlarda drop sorunu yaşıyorum. Bazen de durduk yere siyah ekran geliyor ve sadece mouse imleci gözüküyor. Bu durumda da sadece görev yöneticisi açabiliyorum. Sizce W8.1'e geçmeli miyim?
Windows 8.1 Home'a geçin.

HDD ile Windows 10 kullanmak gerçekten bir işkence.
Windows 8.1 Home sürümüne geçebilirsiniz.

HDD ile Windows 10 kullanmak gerçekten bir işkence.

Ben kullanıyorum hocam tabii bir SSD hızı yok ama sağ tıkla yenile Google açılmaları gayet hızlı ama imkan varsa SSD'ye kurulmalı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı