Asus Xonar U3 almaya değer mi ?

Gaddaryan

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, elimde SHP2000 model Philips'in kulaklığım var. Çok yabancı dizi film vs. izleyen biriyim. Usb ses kartı alayım diye düşündüm. Bütçem kısıtlı olduğu için Asus xonar u3 almayı düşünüyorum. Sizce ses kartı almaya değer mi ? Çok fark eder mi ? Amacım dizi izlerken kaliteli 3D ses almak ve hani olur ya ses sanki arkandan geliyormuş gibi onu bana hissettirsin istiyorum. Ayrıca elimde Logitech Z210 var hoparlör olarak. Cevaplarınız bekliyorum.

up

Son düzenleme:
Konuya cevap gelmemesinin sebebi çoğu kişinin Xonar U3 ün ne olduğunu bilmemesinden kaynaklanıyor olabilir. Bende bilmiyorum ne olduğunu fakat anlattıklarınıza bakınca güzel bir şey gibi duruyor bence alın :D

Konuya cevap gelmemesinin sebebi çoğu kişinin Xonar U3 ün ne olduğunu bilmemesinden kaynaklanıyor olabilir. Bende bilmiyorum ne olduğunu fakat anlattıklarınıza bakınca güzel bir şey gibi duruyor bence alın :D
Nasıl bilinmiyor anlamadım :) Ben ilk defa ses kartı araştırmaya başladığımda ilk gördüğüm ürün buydu neyse link paylaşıyım bir de :)
Asus Xonar U3 USB Ses Kartı

Şahsi görüşüm sen en ufak sesi bile hissetmek istiyorsun çok üst düzey bir deneyim yaşamak istiyorsun değil mi ?
Bu kart sana sağlayamaz. Her şeyin ona göre fiyatı var ;)
Her zaman kulaklığa yönelmek çok çok daha iyidir. Madem hobin bu iş senin parana kıyacaksın. Yada daha üst düzey ses kartlarına bakacaksın. Güzel ses sitemleride var 200-300'e..
Bu ASUS'da seni idare eder ama büyük umutlarla alma.
Kullanım kolaylığı açısından hoş bir kart ama.

Şahsi görüşüm sen en ufak sesi bile hissetmek istiyorsun çok üst düzey bir deneyim yaşamak istiyorsun değil mi ?
Bu kart sana sağlayamaz. Her şeyin ona göre fiyatı var ;)
Her zaman kulaklığa yönelmek çok çok daha iyidir. Madem hobin bu iş senin parana kıyacaksın. Yada daha üst düzey ses kartlarına bakacaksın. Güzel ses sitemleride var 200-300'e..
Bu ASUS'da seni idare eder ama büyük umutlarla alma.
Peki benim isteklerimi karışılayacak içinde ses kartı olan bir kulaklık önerir misin ? 230 tl yi falan geçmesin lütfen :)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı