Ben demek boşuna yazıyorum. Şu rehberleri verdiğim talimatları baştan dikkatlice etüt etsen 43 mesaja kadar gelmeyeceğiz. Zira 32.mesajda bak bir link vermişim:hemen ekran kartı çözümünü yazıyım. config.plist i text editör ile açıp nv_disable=1 silip nvda_drv=1 komutu ekleyip kaydedip yeniden usb ile başlattım
Config.plist dosyanı Clover Configrator ile aç. Boot seçeneklerinde Fast işaretle. Kaydet çık. Bu işlemden sonra direk olarak Mac sistem başlayacak. Eğer Windows açmak istersen sistemi açtıktan sonra klavyede bir tuşa basılı tut. Bu şekilde Clover Boot Menü ekranına gelir ve buradan seçimini yaparsın.
Ses için Multibeast içinden Voodoo HDA son sürümünü kur.
GTX için şu mesajımı takip et. #23
Not: Linkteki mesajda NVIDIA kext'leri silinip tekrar yerine konuluyor . Sen bu adımı geç. Direk olarak Driver kurulumdan sonrasını uygula.
[Kurulum bittikten sonra senden sistemi yeniden başlatmanı isteyecek. Sistemi hemen başlatma. Üst Menü barda NVIDA ikonu oluiması lazım. Orada Default web driver seçili olduğundan emin ol. SOnra Config.plist dosyanı CLover Configrator programı ile aç. ( USB / EFI içindeki kurulum sonrası araçlar klasörü içinde mevcut) boot sekmesinde nv_disable=1 üzerindeki tık kaldır. Onun hemen solunda nvda_drv=1 tık koy ve dosyayı kaydedip yenşden başlat.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.