ASUS ZenFone 5 Alınır mı ?

Zenfone 5 Asus'un akıllı telefon piyasasına atılmak için çıkardığı bir üründü. İlk ürün olarak güzel bir giriş yaptılar. Fakat sonuçta ilk ürün ve sorunları olması normal. Zenfone 2 ile düzeltmeler olmuştur muhakkak.

Şarj sorunu var maalesef. Oyun oynamayacaksan idare edilir bir şekilde.

Yerine GM 4G'yi öneririm. Yazılımı Google tarafından destekleniyor. Sorunsuz. S615 var içinde. Şarj sorunu yok. Kullanıyorum. Düşük bütçeli tüm arkadaşlara öneriyorum.

Şarj sorunu var maalesef. Oyun oynamayacaksan idare edilir bir şekilde.

Yerine GM 4G'yi öneririm. Yazılımı Google tarafından destekleniyor. Sorunsuz. S615 var içinde. Şarj sorunu yok. Kullanıyorum. Düşük bütçeli tüm arkadaşlara öneriyorum.

Daha kullandığınız şeyde ne olduğunu bilmiyorsunuz ve birisine tavsiye yapıyorsunuz bence forumda takılıp öneri yapmak yerine biraz Google'da takılın da araştırın. Snapdragon 410 kullanıyor General Mobile 4G telefonu. 1.2 GHz hızında 4 çekirdekli bir işlemci. Çok bir şey beklemeyin çünkü düşük bir işlemcisi var. Bazı oyunlarda sıkıntı çıkarabilir, bataryası iyi gidebilir ama Zenfone 2'den iyi gidemez.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı