Asus ZenFone 6 Tavsiye?

eren6789

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Hangi birini anlatayım?
Merhaba arkadaşlar. Şu an Samsung S4 Active kullanıyorum. Asus ZenFone 6 yı gördüm. Tavsiye eder misiniz. Ederseniz sebebi nedir? Seyrek bi şekilde oyun oynarım genel olaran internet ile ilgilenirim. Cihaz hakkında çok fazla bilgiyede sahip değilim açıkcası.

Gayet güzel bir ürün size zenfone 6 dan yaziyorum.Şarjı kullanıma bağlı 1gün gidiyor.Ben fazla kullanmadığım için , arada clash of clans arada technopat 2-3gün şarja takmadigim oluyor.Arka kamerası gayet güzel tatmin eder.On kamerası yeterli diyebilirim.Genel olarak aklıma gelenler bunlar.Bir sorun olursa cevaplandiririm.Ama yakın zamanda zenfone 2 çıkacak bir araştır derim.

Anladım. Fiyat olarak ZenFone 6 gayet uygun. 2sinin fiyatı nedir ne olur bilemiyorum daha fazla üste çıkmak istemiyorum. Dediğim gibi S4 Active kullanıyorum eğer olursa telefon değiştireceğim. Değiştirirsem pişman olurmuyum acaba onu bilemiyorum.

Bende zf6 kullanıyorum memnunun. Büyük telefon istiyorsan tüm özellikleri gayet iyi seyrek oyun oynayarak ve internette gezerek pili 1 gün gidiyor. Ama eğer full oyun oynarsan yada youtube'den 5-6saat video izlersen parlaklık en düşük şarj bitiyor, günde 2kez şarj ediyorum.

Fiyatı çok fazla aşmazsa eğer Zenfone 2 yi inceleyebilirim. S4 Active den vazgeçip zenfone geçmeyi düşünüyorum umarım pişman olmam. Bende bazı zamanlar günde 2 kez şarj ediyorum artık şarj konusu standart oldu malesef.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı