ASUS Zephyrus G14 80-90 derecelerde

efe.asd

Femtopat
Daha fazla  
4 ay önce aldığım ASUS Zephyrus G14 laptop CPU'su sürekli 80-90 derecelerde son 1 haftada 5 kere format attım, en son bugün tekrar flash ile format attım fakat hala düzelmedi. Kaspersky'ın Cloud versiyonu üzerinden tam tarama yaptım virüs bulunamadı. Fan ayarlarıyla oynamadım aynı zamanda laptopu 4 ay önce aldığım için termal macunun bittiğini düşünmüyorum. İşlemci miningi yapıldığını düşünüyorum.(bazen işlemci boşta %50 civarı kullanıma çıkıyor.) Bunu bulabilecek bir virüs programı var mı veya termal macun bitmiş olabilir mi? Merak ediyorum.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    1,2 MB · Görüntüleme: 44
Aslında laptoplarda 85 90 dereceler görülüyor diye biliyorum. Bilgisayarinizda FPS düşüşü var mı fark edilecek derecede? Bende crack GTA San Andreas indirmiştim ve internete bağlandıktan 1 2 dakika sonra sürekli olarak işlemcinin 50'sini kullanan bir uygulamam vardı. Format attığımda sorun çözülmüştü. Garantiye göndermeyi deneyebilirsiniz.

Aslında laptoplarda 85 90 dereceler görülüyor diye biliyorum. Bilgisayarinizda FPS düşüşü var mı fark edilecek derecede? Bende crack GTA San Andreas indirmiştim ve internete bağlandıktan 1 2 dakika sonra sürekli olarak işlemcinin 50'sini kullanan bir uygulamam vardı. Format attığımda sorun çözülmüştü. Garantiye göndermeyi deneyebilirsiniz.
evet cs'de 200 - 300 üzerinde fps alıyordum şuan 60 civarı alıyorum onun dışında oyun açık değilken laptop 40- 45 derece oluyordu, şuan boştayken bile 90 derecelere çıkıyor. 2 haftadır bu şekilde laptopla çok işim olmadığı için çok umursamıyordum ama şuanda çok büyük sıkıntı veriyor. Asusa mail attım onların cevabına göre garantiye yollamayı düşünüyorum ben de

Evet CS'de 200 - 300 üzerinde FPS alıyordum şu an 60 civarı alıyorum onun dışında oyun açık değilken laptop 40- 45 derece oluyordu, şu an boştayken bile 90 derecelere çıkıyor. 2 haftadır bu şekilde laptopla çok işim olmadığı için çok umursamıyordum ama şu anda çok büyük sıkıntı veriyor. ASUS'a mail attım onların cevabına göre garantiye yollamayı düşünüyorum ben de

Görev Yöneticisi'ni oyun ve uygulama açık değilken İnternete bağlı bir şekilde atabilir misiniz?

Tam anlamadım burayı mı istediniz? Dün Performans modunda oyun oynarken görev yöneticisini açtığımda cpu kullanımı anlık olarak düşüyordu. Neden bilmiyorum

Hocam modu windowsa alınca bilgisayar daha stabil oldu 50 -75 arasında şuan ama yine de eskiden hep sessiz ve turbo modlarda kullanırdım şuanda bir sorun var windows dışındaki modlarda

Dosya Ekleri

• dasda.png
    dasda.png
    85 KB · Görüntüleme: 31
  • aaaa.png
    aaaa.png
    692,8 KB · Görüntüleme: 37
Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı