Asus'un Muazzam (!) Teknik Servisi

ASUS CW garanti kapsamında saymaz iken ben 7 aylık ekran kartını CW'den iade edip MSI GTX 980 Ti aldım. MSI servisine bakan kendi orijinal servisi bile değil "servispoint" bakıyor buna rağmen çok ilgililer hatta zamanında bu CW ile ilgili konu açmıştım. MSİ GTX 970 4G Coil Whine Sorunu

Zenfone 2 Laser'imi durduk yerde batarya yüzdesi düşme sebebiyle garantiye yollamıştım. 1.5 hafta sonra aldım, bataryayı çıkarıp bakıyım dedim, demez olaydım. Adamlar Zenfone Go bataryası yollamış. E-Posta atmam üzerine teknik servis elemanı telefon numarama dönüş yaptı. Yeni batarya gelene kadar eski bataryayı kullanabilirsiniz, isterseniz eski bataryayı da vermeyebilirsiniz, ama bu bizim maaşımızdan düşer dedikleri için vicdanım sızladı, yeni bataryam gelince eski bataryayı tekrar UPS ile İstanbul'a yolladım. Karıştırmalar olabiliyor, fakat telefonun kasasında çatlaklar vardı, kasayı komple değiştirmişler. Bu da hoşuma gitti :)

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı