Çözüldü ASUS'un verdiği AMD Sürücüsünde OverDrive yok

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Birde AMD eski kartlarının bazılarında yeni sürücü ile ismini değiştirmişti sizinkinde de böyle bir durum var galiba.
Bende o menüde disketi seçtigim halde ikiside 8500M.
Konu çözülmüştür. OC Yapmayi buldum. Konuyu kilitleyebilirsiniz.

Çözüm:
Ya neyse hocam bir 50 MHz Core clock arttiracağim diye ekran kartini kurcala miyim? Sonra 8500M oluyor.

Haklısınız 50 MHz için uğraşmak biraz saçma olur. Ama dediğim gibi sürücü karışıklığı var çünkü ekran kartının ismi değişmiş olsa bile performans değişmemesi lazım yanlış sürücü ile ekran kartının çalışması da garip dediğim sürücüyü denediniz mi? Hiç.

Haklısınız 50 MHz için uğraşmak biraz saçma olur. Ama dediğim gibi sürücü karışıklığı var çünkü ekran kartının ismi değişmiş olsa bile performans değişmemesi lazım yanlış sürücü ile ekran kartının çalışması da garip dediğim sürücüyü denediniz mi? Hiç.
Ya performans düşmedi şimdi denedim. Ama 8500M oldu.

Ya performans düşmedi şimdi denedim. Ama 8500M oldu.
Normal. Eski AMD kartlar güncel üretilmiş modern bir kartla ortak sürücüyle çalışabiliyor. Bkz Radeon 530:

1594043490440.png

Birde AMD eski kartlarının bazılarında yeni sürücü ile ismini değiştirmişti sizinkinde de böyle bir durum var galiba.
Bende o menüde disketi seçtigim halde ikiside 8500M.
Konu çözülmüştür. OC Yapmayi buldum. Konuyu kilitleyebilirsiniz.

Çözüm:

Son düzenleme:
Çözüm
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı