cüneytarkınreis
Centipat
Kitabın yazarı reklam amaçlı koymuş sonuna konuyla alakası bulunmamakta.Düzenleme: Konuda Mevlana'nın da adı geçiyor. Konudan bağımsız olarak şu kitabı bırakıyorum.
Kitabın yazarı reklam amaçlı koymuş sonuna konuyla alakası bulunmamakta.Düzenleme: Konuda Mevlana'nın da adı geçiyor. Konudan bağımsız olarak şu kitabı bırakıyorum.
Tarih bu tabii ki geçmişi konuşacağız, Atatürk'ün dini umrumda değil ben kendi bilgilerimi kaynak ve belgelerle aktardım. Atatürk ile ilgili birden fazla konum mevcut bakabilirsiniz, amacım bilgi vermek.Kaç sene önce ölmüş adamın hala dinini konuşuyorsunuz ya. İster Müslüman olsun, ister Satanist olsun; ben, benim ülkem için ne yaptıklarına bakarım. Müslüman olunca bizim oluyor da olmayınca mı sorun var yani? Atatürk'ün Müslüman olduğuna inanmıyorum, kendinizi buna inandırmak için de söylediği bazı şeylere kılıf bulmaya çalışmamalısınız.
Kitabın yazarı reklam amaçlı koymuş sonuna konuyla alakası bulunmamakta.
Yarısı bende vardı kaynak belge yazılar olarak, gerisini eklemek 1.5 2 gün almıştır sanırsam. Mutlaka okumanı tavsiye ederim.Konunun tamamını okumadım, göz gezdirdim sadece. Fark etmemişim.
Bu konunun yazılması ne kadar vaktinizi aldı bu arada? Araştırma süreci de dahil olmak üzere. Müsait olduğumda okuyacağım.
İnandığınız dinde Allah dinin direği namazdır diye bir şey demiyor inandığınız veya okuduğundan şüphe ettiğim Kuranı Kerimi birdaha okuyun. Geçerse hadislerde geçiyordur oda Allahın bir sözü olamaz.Allah'ın dinin direği dediği Namaz'a olan çağrı kutsal değil mi? Troll müsün?
Allah'ın dinin direği dediği Namaz'a olan çağrı kutsal değil mi? Troll müsün?
Olay Arapça olduğundan değil orijinali öyle olduğundan.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.