Atatürkçü olduğum için çiğ köfteci dükkanından kovuldum!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

189913

Kilopat
Makaleler
1
Arkadaşlar Çiğ köfteci Mehmet Usta'nin dükkanina gittim baktim anlatiyor Atatürk ateisttir biz seriati getircez iktidar seriati getirecek dilimiz Arapça olmaliydi gercek dilimiz Arapcadir falan diyor. Ben karsi ciktim bir anda beni Atatürkçü oldugum icin kafir yapti sonra saydirdi fakat benim laflarima dayanamayinca kovmaya kalkisti, gercekten cok yazık ve bunun gibi bir suru koyun var... Biz kotu söz iyi söz kavanozu hosaf uretecegiz, normal okullari imamhatip yapacagız, Avrupa bizi kiskaniyor dilimiz Arapca olcak seriat gelcek kafasindalar. Bu yuzden gelismiyoruz iste. Oturdugum semtte 2 tane okul imamhatibe cevrildi ve gidenlerin bazilariyla konustum ve aileleri tarafindan zorla gonderiliyorlar. Gerisini siz dusunun artik.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yapacak bir şey yok. Bunlar yüzünden ekonomi gelişmiyor sonra "Türkiye niye gelişmiyor?" diyorlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bana anormal gelmedi bu memlekette çomar zihniyetli insanlara rast gelmek, merak ettim Arapça biliyor muymuş sordun mu arkadaşa? Bu insanları birleştirsem bi' Atatürk etmezler bırak geveleyip dursunlar. Sana önerim arkadaşlarınla bu durumu paylaşıp ordan hiçbir şey almamanızdır bırakın sürünsünler.

Eğer dediklerin doğruysa şikayette bulunabilirsin. Bunları demeleri ve bu dediklerine dair bir girişimde bulunmaları anayasaya göre suç. Ceza alacaklarını sanmıyorum ancak denemekten zarar gelmez.

Bu arada Çiğ Köfteci Mehmet Usta kim? İnternet'e yazdım ve böyle bir yer çıktı. Dükkanda Atatürk'ün resmi var.

Google Maps: Report Inappropriate Image

@189913

Son düzenleme:
Atatürk zaten ATAist değil mi? Ben mi yanlış biliyorum yoksa?
Atatürk tam tersi İslamı daha iyi bir biçimde yaymayı amaçladı. Zamanında camilerde Türkçe ezan okutmuştur. İyi de yapmıştır. Diyaneti kurdu hay Allah aşkına adam bir de cahilliği yok etmek istedi keşke edene kadar dursaydı rahmetli. Neyse konu kötü yerlere gitmesin. Allah rahmet eylesin Atatürk gibi vatansever kardeşlerimizin liderlerimizin mekanı cennet olması dileğiyle...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı